středa 23. září 2015

Box na šroubky mars

Kovové ukládací skříňky MARS s plastovými zásuvkami jsou vhodné pro přehledné skladování drobnýc. Organizéry na Superdiskont. Tyto skříňky jsou vhodným doplňkem ve výrobě, vybavení dílen, garážích, sklepech. Vyhledávání mars box na sroubky.


V katalogu nemáme podrobnější informace o mars box na sroubky.

MARS závěsná skříňka, box organizér na šroubky 67modrá ekonomické. Inzeráty box v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny na Sbazar. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v. Skříňka na šroubky Kovová skříňka na šroubky je vyrobená z ocelového plechu a opatřena práškovým lakem. Zásuvky jsou vyrobené z trvanlivého plastu, jsou čiré pro dobrou přehlednost.


Díky organizéru, budete mít vždy šroubky , hřebíčky, hmoždinky a matičky krásně srovnané. Vám dostanou velmi brzy a zároveň neutratíte horentní sumy peněz.

Zakupte si rozmanité kovové či plastové zásobníky na šroubky – dodejte na své pracoviště potřebný řád. Plechový box na šroubky Mars zelený ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Barva: modrá nebo červená - máte na výběr!


Rozměry: Šířka – 3mm Výška – 5mm. Kvalitní a odolné skříňky Mars , které nesmí chybět ani ve Vaší dílně, jsou vyrobeny z ocelového plechu a opatřeny odolným práškovým lakem. Plastové boxy na šroubky a jiný drobný materiál jsou tím co hledáte.


Nabízíme v devět různých rozměrových variant a několik barevných provedení plastových boxů. Nabídka pořadačů a kufrů na nářadí, šroubky. Závěsný box pořadač na šroubky Cargo 7. Box má velké a menších úložných.


Zásuvky a přepážky jsou vyrobené z trvanlivého plastu. Přenosný ruční kufřík, organizér na šroubky , matice, podložky, těsnění a. Na drobné příslušenství pak nabízíme plastové organizéry na šroubky a přenosné.

Plastový box na šroubky Artplat šedomodrý typ 102. Box na nářadí TSTAK VI FatMax Komfortní Odolný a silný Integrovaný. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme široký výběr stohovacích plastových boxů na šroubky v devíti různých velikostech a několika barevných variantách. Nabízíme plastové kufry na nářadí v bytelném provedení v různých objemových variantách od těch nejlevnějších až po profi kategorii.


Kovový rám organizéru Na kovový rám se připevní závěsné lišty, na které umístíme plastové boxy pro dokonalou organizaci spojového materiálu. Ideální pro domácí dílnu, doporučená stohovatelnost ca 3-boxů nad sebou. Je pružný a rázově odolný. Pokud potřebujete boxy upevnit na z. Doporučená stohovatelnost ca 5-boxů nad sebou.


Ergoboxy je možné skladovat zasunuté do sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky