pondělí 28. září 2015

Umyvadlové desky z umělého kamene

Spoje umyvadla a umvadlové desky z umělého kamene jsou díky technice lepení neviditelné a bezesparé, čímž nevzniká prostor pro tvorbu bakterií a tak prostředí vaší koupelny je dokonale hygienické. Umělý kámen v interiéru – kuchyňské pracovní desky , umyvadlové desky. Nabízíme umyvadlové desky značek Jika, Lebon, VilleroyBoch, Kludi a to jako atypické umyvadlové desky bez otvoru nebo desky s jedním či dvěma otvory pro umyvadlo. Jsme schopni zajistit umyvadlové desky z materiálu HPL (vysokotlaký laminát), postforming (jádro DT povrch HPL fólie ) i desky z umělého kamene či skla.


Umyvadlová deska z umělého kamene dokonale spojuje hygienické i estetické nároky.

Díky svým vlastnostem jako je nenasákavost, neporéznost čí snadná údržba jsou umyvadlové desky z umělého kamene vhodné do každé koupelny. Umyvadlové desky , umyvadla a ostatní výrobky z litého mramoru jsou určeny pro prostředí koupelen a umýváren. K čištění povrchu výrobků z litého mramoru naprosto dostačuje hladká, čisticí textilie, navlhčená v saponátovém roztoku. K mytí a čištění je obecně. Koupelnové desky z kamene.


Ukázky projektů z umělého kamene DEKTON. Více informací o materiálu Vzorník barev a textur. KERAMIKA „Hřejivé kouzlo keramiky s odolností kamene.

Bez rušivých spár“ Není keramika jako keramika. Ceny pracovních desek z umělého kamene. Z jakých materiálů vyrábíme umyvadlové desky ? Pokud máte zájem o jiné produkty či služby, vyplňte prosím náš kontaktní formulář a my Vás budeme obratem kontaktovat. Jeho perfektní vlastnosti zaručují obrovskou odolnost vůči vodě a vlhkosti, proto jsou v podstatě nesmrtelné.


K umyvadlové desce vám na přání vyrobíme i koupelnový nábytek, aby k sobě všechno krásně ladilo. Kamenictví - návrh, výroba, realizace a montáž. Zakázková výroba z přírodního a umělého kamene. Obklady krbů a koupelen, umyvadlové desky , parapety.


Pracovní deska z umělého kamene se hodí jak pro klasické kuchyňské linky, tak i pro atypické moderní kuchyně. Kuchyňské pracovní desky z umělého kamene jsou oblíbené zejména pro svůj atraktivní design, vysokou odolnost a snadnou údržbu. Povrch z umělého kamene je teplý, příjemný na omak a velice jednoduše se udržuje. Desky z umělého kamene Corian jsou velice jednoduše opravitelné.


Pomocí procesu sublimace lze na umělý kámen Corian natisknout fotografie a tento materiál dále tvarovat do klasických podob umyvadel nebo van. Technistone či Askilan. Atypická umyvadla z umělého kamene.

Umyvadla je možné vyrobit v široké škále tvarů, rozměrů a provedení. Umožňují tak dokonalé sladění designu interiéru. Různorodost a variabilita umělého kamene nabízí prostor pro maximální barevnou a tvarovou návaznost na jednotlivé funkční či designové prvky koupelny. Ukážky našich designových realizácií: Kúpeľňa Hotel SAX, Praha, 20.


Postforming Postformingové desky od dodavatele Kaindl přinášejí mnoho výhod. Je to například snadná a rychlá montáž, velká variabilita dekorů, přijatelná cena oproti deskám z umělého kamene a vysoká odolnost proti poškrábání. Výhody použití kuchyňských umyvadel z umělého kamene je docela působivé. Umyvadla z umělého kamene mají speciální vlastnosti, které poskytují záviděníhodný výkon a vysokou estetiku. Rozhodněte se za sebe: Extrémně široká barevná paleta.


V základních paletách dřezu z žuly a koriánu je více než 1odstínů a. Umyvadlova deska z umeleho kamene produktů SAPHO WESTERN umyvadlová skříňka 97x86x45cm, starobílá WR1Jednoduchý styl nábytku z mořeného masivu inspirovaný americkým venkovemSkříňka pod umyvadlo, na postavení 2x zásuvka na výběr keramické umyvadlo PURA nebo deska Rockstone se zapuštěným keramickým um. Právě proto se využívá i jako obklad na stěny, barové pulty, krby nebo v exteriéru jako obklad. Za běžný metr umělého kamene zaplatíte od 3do 4eur. Projít si můžete i nabídku Zodiaq pracovních desek z umělého kamene. Kuchyňské desky z umělého kamene od Top Granite vynikají svým atraktivním designem, čistotou a jednoduchou údržbou.


Zaručují dokonalý vzhled povrchu a jeho vlastností i po letech jeho používání. Posílala jsem poptávky, ale nikdo z firem mi neodpověděl. Nemám představu, děkuji moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky