pondělí 21. září 2015

Litinové rošty do krbu

Dodáváme krbové litinové rošty jak do krbů, které nejsou vybaveny spodním roštem, tak i do krbů, které toto vybavení mají. Krbové rošty pro krby bez spodního roštu zajistí v krbovém prostoru dokonalé hoření a jsou navíc esteticky velmi příjemné. Rosty do krbu - litiny do písku.


Kvalitní litinové pláty a rošty dodáváme našim zákazníkům již více než let. V naší velice široké a různorodé nabídce produktů naleznete opravdu všechno co byste potřebovali.

Nabízíme Vám ucelenou řadu litinových roštů. Celou nabídku velikostí daných roštu naleznete na této webové stránce. V katalogu nemáme podrobnější informace o litinovy rost do krbu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kamnářská litina je naše specializace.

Litinové pláty, litinové rošty. Barva žáruvzdorná černá 400ml. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Vybavíme litinovými díly Vaše kamna, krby i kotle.


Rošty dodáváme obdélníkové a kulaté, v široké řadě rozměrů. Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , shopping_basket. Na výběr máte široký sortiment nábytku různého stylu a provedení.


Výběr platby dle potřeby. Vyrobeno z šedé litiny. Nerezová konstrukce k uložení roštu a kamenné desky.


Nábytek do každé centru VŠB TU Ostrava a výsledky byly potvrzeny také v SZÚ Brno. Krbové litinové rošty - Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. Biorošt 53cm x 38cm - rošt do krbu. Nebo kde ho koupit hotový.


Držáky litinových roštů - možnost bezroštového topeniště ( litinové rošty nejsou podmínkou) - litinové rošty nejsou v ceně.

Topeniště je zabalené na paletě včetně technické dokumentace ( pouze osobní odběr na provozovně , případně paletová doprava ) C. Naše litinové rošty jsou vyrobeny z kvalitní české litiny litinový rošt do grilů má hodně mřížek na lepší přívod. Je vyroben v České republice. Do objednávky prosím uveďte název příslušenství, rošty do zahradního krbu. Provedený tradičním způsobem, odléváním litiny do forem a ručním opracováním.


Rošty neslouží jen jako ozdoba krbu , ale jejich hlavním účelem je zabránit hoření ohně přímo na šamotové nebo kamenné podezdívce, a tím zabránit praskání a vypálení již zmíněné podezdívky. Nemusíte tak často opravovat celý krb ! Celkové vnější rozměry kamen jsou v-š-hl. Našim zákazníkům nabízíme žáruvzdorné sklo do kamen a krbů za špičkové ceny již let.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Cena je platná do Zakázková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky