pondělí 7. září 2015

Mikrovlnná trouba whirlpool gt 286 ix nerez

Volně stojící mikrovlnná trouba GT 2IX s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Doplňkem je talíř Crisp, určený například pro pečení pizzy. Trouba je dodávána se speciální nádobou pro vaření v páře - steamer, do které lze najednou. Málokdo má dnes čas denně po práci vařit hotová jídla.


Whirlpool GT 2IX je voľne stojaca mikrovlnná rúra s diplejom. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pracuje pri maximálnom výkone mikrovlnného ohrevu 7W.


Gril môže dosiahnuť výkon až 9W. Hlavnou devízou tohto spotrebiča je patentovaná funkcia CRISP a možnosť zdravého. Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Provedení výrobku: nerez.


Multifunkční trouba GT 2IX s objemem litrů je ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Patentovaná funkce Crisp zabezpečí upečení pokrmů do křupava shora i zespodu úplně stejně, jako při tradičním pečení. Výhodou této funkce je rychlost, se kterou jsou pokrmy připraveny. Mnohými skvelými a špeciálnymi funkciami disponuje mikrovlnná rúra WHIRLPOOL GT 2IX.


Patrí medzi ne napríklad technológia 6. Je vybavena 3D distribucí mikrovlných vln pro stejnoměrnější prohřátí potravin. S touto troubou můžete vařit v páře a připravovat tak zdravá a lahodná jídla, která si uchovají důležité vitamíny a minerály. Mnohými skvělými a speciálními funkcemi disponuje mikrovlnná trouba WHIRLPOOL GT 2IX.


Patří mezi ně například technologie 6. Elektronická mikrovlnná trouba WHIRLPOOL GT 2IX se postará o rychlou a snadnou přípravu různorodých pokrmů. Gril pak může dosáhnout výkonu až 9W. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Ovládací panel je okrem tlačidiel a otočných voličov vybavený prehľadným grafickým displejom. Vnútorný objem rúry je l,. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Nakup levně v pohodlí domova. Prodám funkční milrovlnnou troubu. Při rychlém jednání sleva. Prosím počítejte s vlastním odvozem. Funkce - mikrovlnný ohřev, gril, vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky