pátek 18. září 2015

Eta gratussino nástavec strouhací

ETA GRATUSSINO BRAVO II – planetární systém míchání. Bohaté příslušenství pro dokonalé vyhnětení těsta či umletí masa. Výkonný 800W motor se stabilizátorem. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Nacházíte se zde: Elektro › Příslušenství › Příslušenství pro malé domácí spotřebiče › Příslušenství pro kuchyňské roboty › Příslušenství k robotům ETA Gratus › Přísl. K příslušenství patří také plastová násypka, pěchovadlo, průhledný kryt na mísící mísu a uvolňovací klíče.

Ke kuchyňskému robotu lze dokoupit ještě další příslušenství. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku let na motor. Další příslušenství pak můžete dokoupit. Pět diskových struhadel pro tenké a hrubé krájení, jemné a hrubé strouhaní a trhací nástavec. Strouhací nástavec E sestavte a připojte k hlavě pohonné jednotky podle obrázků č. Pro demontáž postupujte opačným způsobem.


Příprava potravin Příslušenství lze použít k sekání, krouhání, strouhání a škrabání téměř všech druhů ovoce a zeleniny. Na plátky lze krájet mrkev, brambory, zelí, okurku.

Nástavec je vybaven čtyřmi celonerezovými bubínkovými struhadly a pěchovadlem, které zvládnou nakrájet široký sortiment. K mlýnku je také nástavec na plnění uzenářských produktů, jako jsou domácí klobásky a jitrnice. Kuchyňský robot ETA Gratussino představuje výkonný kuchyňský přístroj, díky kterému připravíte spoustu chutných pokrmů. Gratussino Smart zaujme hned na první pohled nejen svým vzhledem, ale především funkcemi. Robot disponuje planetárním systémem otáčení, který zaručuje efektivní zpracování surovin.


ETA Nástavec na strouhání ke kuch. K mlýnku na maso je nástavec na plnění uzenářských produktů, jako jsou domácí klobásky a jitrnice. Má velmi bohaté příslušenství, díky kterému můžete šlehat, mísit, hnětat, mlít maso, plnit uzeniny, tvořit masové kuličky Kebbe, protlačit strojové cukroví, strouhat i krájet a lisovat bobulové a citrusové ovoce.


Srovnání cen Nástavec strouhací ke kuch. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Kuchyňský robot 800W, systém planetárního míchání surovin, plynulá regulace otáček, příslušenství: velká nerezová mísa o objemu 4. Nevím, zda použítáve Eta Gratussino , či nějakou čínskou napodobeninu, ale podle toho, co píšete to vypadá na to druhé. Robot má sice plastové tělo, ale kovové jsou převody a pochybuji, že by se rozsypal jen díky knedlíku. Těsto na chleba mám otestované a robot jej bez problémů zvládá. Zvládá větší množství než. Podívejte se, jak složit a správně používat nástavec na krájení kostiček ETA , který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty ETA (Gratus, Gustus, Gratussino , Mezo).


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Nástavec na strouhání ke kuch.

Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. ETA Gratussino Maxo II má planetární systém míchání, díky kterému bude těsto dokonale vyhnětené a výsledek bude ohromující. Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto.


Velká nerezová mísa, prosklený mixér na smoothie, polévky a omáčky, hnětací hák, mísící a šlehací metla na těsta, pomazánky a krémy, mlýnek na maso, mlýnek na mák, strouhací nástavec , to vše vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu vašich oblíbených jídel, koktejlů a sladkostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky