pondělí 28. září 2015

Nejlepší fén na vlasy diskuze

Fény na vlasy jsou nejen zkrášlovací, ale také velice praktickou pomůckou v domácnosti. Jak vybrat nejlepší fén na vlasy ? Funkce fénu – Při výběru fénu se především zaměřte na kvalitu vašich vlasů. Pro jemné vlasy se hodí fén s teplotou maximálně do 1stupňů.


Vyšší teplota by vašim vlasům zbytečně ublížila.

Na hustější a pevnější vlasy můžete naopak použít fén s vyšší teplotou. Každému typu vlasů sedne jiné množství stupňů. Na vlasy jemné jsou lepší nižší teploty, které k nim budou šetrnější. Naopak na vlasy silnější, budete muset žehličku více rozpálit, aby na ně měla vůbec nějaký efekt. Podrobný rozpis doporučených teplot najdete o něco výše v tomto článku.


Nejlepší fény na vlasy – TOP 10. Vlasy budou mít celkově zdravější a lesklejší vzhled.

Záporné ionty rovněž vlasy také čistí a zbavují nežádoucího zápachu, např. Jestliže se vaše vlasy lámou, pak je ionizační fén tou správnou volbou. Další věcí, na kterou bychom při nákupu fénu určitě neměli zapomenout, je jeho hmotnost. Fén pro domácí použití je klasický fén bez speciálních funkcí pro vlasy nenáročné na úpravu.


Cestovní fén je malý fén na vlasy , který pohodlně zabalíte do batohu a využijte ho cestách. Profesionální fén na vlasy je přizpůsobený každodennímu dlouhému provozu v kadeřnických salonech. Fén na vlasy – diskuze , recenze.


Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků. Na druhou stranu, co sem dávala Monus, tak ten Sibel je taky v gumě a má umělá vlákna a už jsem na něj četla víc chvály. Na druhou stranu je pravda, že běžně nefénuju hodiny na nejvyšší stupeň, co jsem koukala i na nějaká „školící“ videa od Valery, tak to k tomu ani nemá být určeno, ty vyšší teploty jsou spíš na styling, protože vlasy by se měly sušit co nejnižší teplotou. Asi kdybych dala vysoký stupeň, nacvakla tam difuzér a. Na krepaté vlasy je dobrý odzdravný přeliv.


Po každém mytí regenerátor a jednou týdně masku(po umyti nanést masku,dát do igelitu,rucniku na 20min) ,používat olejíčky i vosky které vlasy uhladí. To znamená, že vlasy je třeba na nástavec ručně natočit a poté nechat působit samotný vzduch. Ten je vysuší a také jim dodá potřebný vlnitý tvar.

Jelikož jde spíše o jednodušší modely, podepisuje se to hlavně na méně možnostech s ohledem na nastavení, nebo ochraně vlasů a celkovém výsledku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Mám husté vlnité vlasy.


Krásné vlasy s loknami a vlnami. Která kulma je nejlepší na vaše vlasy ? Horkovzdušná, klasická klešťová, moderní kónická, automatická sanonatáčecí, loknovací, eliptická, spirálová, parní, nebo multifunkční? Poradíme jak vybrat správnou kulmu.


Na trhu najdete hodně modelů různých žehliček na vlasy , které mají různé parametry, značky a mnoho dalších rozdílných vlastností. Díky tomu nemusí být jednoduché se ve výběru správné žehličky vyznat. Proto jsme pro vás sepsali následující návod na to, jak správně vybrat ten nejlepší model žehličky na vlasy. Které fény na vlasy Valera mají dobré recenze, v jakém Valera eshopu fén na vlasy koupit a jak pomůže srovnání fénů na vlasy v konečném výběru?


I když víte nebo tušíte jakou značku spotřebního zboží chcete, neobejde se váš proces výběru bez dalších informací. V nabídkách se vyskytuje široká škála modelů. Osvědčily se mi značky jako Logona (ta je na vlasy nejlepší ), z těch levnějších je skvělé Alverde.


Nakoupila jsem si repair šampony od Logony, šampon s pivoňkou od Alverde, Ayurvédský. Jelikož se tu ve vícero tématech vyskytly kudrnaté nebo vlnité vlasy , napadlo mě založit téma speciálně o nich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky