středa 14. září 2016

Chránič proti průvanu

Vyzkoušejte náš oboustranný chránič proti průvanu , který dveře naprosto dokonale utěsní a přitom stále můžete dveře jednoduše otvírat a zavírat - nezabraňuje Vašemu průchodu. Oboustranný chránič proti průvanu se dá použít i na okna. Známe to v zimě skoro všichni - přestože si příjemně vytopíme obývák, aby nám večer u sledování televize nebyla zima, z místností, které jsou méně vytopené, pořád pod dveřmi profukuje studený vzduch.


Nejrůznější válce proti průvanu sice částečně pomohou, ale pořád to není ono. Tento oboustranný Vám ale utěsní dveře tak dokonale, že nejenže nebude. Pořiďte si oboustranný chránič proti průvanu. Vaše peníze za topení v období zimy.


Obsah balení: 1ks oboustranný chránič proti průvanu. Snižuje tepelné ztráty. Vhodné do každého interiéru. Až bude venku zase chladněji, bude doma o to útulněji: za předpokladu, že chlad zůstane venku. Potřebujeme: Už jsme si ušili závěsy, tak nyní do soupravy budeme šít chránič proti průvanu , my mu doma říkáme had.


Záleží na délce jakou si přejeme mít, někdo má hada jen jako dekoraci, my ho používáme jako chránič proti profukování pod okny : na nová okna musíme nejdřív našetřit. Při nákupu online na JYSK. Klikni a vyzvedni – Zdarma. Dejte sbohem tepelným ztrátám ve Vaší domácnosti! Uniká Vám doma drahé teplo pod dveřmi nebo okolo oken profukuje studený vzduch?


Zatočte s tepelnými ztrátami ve Vaší domácnosti! Plyšová ochrana proti průvanu - zarážka do dveří za akční ceny #128176;. Chránič je zároveň skvělou zvukovou izolací.


Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Tvoří tak to nejzranitelnější místo pro pronikání chladu, hluku či průvanu do místnosti. Cena je uvedena za metr!


EPDM (etylén-propylen-dien) velmi dobrá odolnost proti povětrnosti, mrazu, ozónu a proti stárnutí za tepla vodou nenasákavý použitelné v rozmezí teplot od -55. Proto myslete také na jejich těsnění , ať už si plánujete pořídit nová nebo řešíte stávající. Odolné samolepicí kartáčové lišty pod dveře chrání před průvanem , chladem a. Takže jsem šila těsnění na celou šířku okna. Dekorativní polštářek proti průvanu je zdobený potiskem - Home is where the Love is a zajišťuje ve Vašem domově, že pod dveřním křídlem již do místnosti nemůže proudit průvan. Je vyroben z dekorační látky vhodné do každého interiéru, vyplněn polystyrénovými kuličkami.


Platíte neradi poštovné? Proto jsme se rozhodli poštovné zrušit a neúčtovat. Nyní platíme poštovné my za vás. Nemusíte se ani bát, že bysme kvůli tomu zdražovali zboží! Ceny výrobků se to nedotkne a Vy můžete s radostí nakupovat bez poštovného!


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Našla jsem pravda,jeden nádherný na Schaefer butiku, ale za 600Kč což mi přijde drahé. Mrznou Vám doma nohy a chodí vysoké účty za topení? Garden Trading Dveřní ochrana proti průvanu 90cm, černá barva, textil. Když vane studený vzduch škvírami pode dveřmi, zastavíte ho touto šikovnou ochranou proti průvanu.


Teplo zůstane uvnitř a zima. Praktický doplněk, který šetří energii a peníze!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky