pátek 30. září 2016

Zimní termo ponožky

Zimní termo ponožky

Hřejivé ponožky vám splní doslova medvědí službu, zvláště pokud zvolíte moderní provedení, spojující skvělé materiály s dokonalou funkcí. Teplé zimní ponožky české výroby mají svůj originální styl a disponují rozličnými designy. Pokud hledáte ponožky do nepohody, jste zde na správném místě. Nabízíme termo ponožky a termo podkolenky zimní značky Lasting a Moira, které se vyznačují výhřevností a funkčností. Nabízíme lyžařské podkolenky, také lyžařské ponožky , dále snowboardové ponožky , ponožky na hokej a bruslení.


Téměř všechny ponožoky a podkolenky jsou velmi teplé. Také dětské lyžařské ponožky a podkolenky. Velkou část zboží máme přímo skladem na naší brněnské prodejně. Pánské funkční termo ponožky jsou vyrobeny z těch nejlepších přízí.


Ponožky od českého výrobce ponožky Kuks. Používáme Coolmax a Thermo-cool materiál, který zaručí ty nejlepší vlastnosti. Vyzkoušej české termo ponožky Kuks. Kompresní na sport Kompresní na turistiku Lehké Odvádí pot Vhodné do. Termo trička Termo kalhoty.


Zimní termo ponožky

Základem každé plné výbavy na zimní sporty je i termo prádlo. Výborně zadržuje teplo, ale tělo přitom zbytečně nepřehřívá. Vám je tak příjemně teplo a můžete se soustředit jen na své aktivity. Vybírejte termo oblečení jako trička, kalhoty, spodní prádlo i ponožky a podkolenky. Rychle schnou a tak udržují stálý tepelný komfort.


Věrnostní program pro registrované - registrujte se a sbírejte body za každý nákup! Oblíbené dětské zimní termo ponožky , které mají v nártu vpletený fixační pruh, který ponožku dobře drží a nedochází tak k jejímu přetáčení či shrnování. Obsahují také speciálně upravené polypropylenové vlákno POLYPROPYLEN-SILTEX (více informací o tomto vláknu v odkazu).


Zimní termo ponožky

V této kategorie se zaměřujeme na české termo ponožky , které jsou velmi vhodné pro sportovce a pro ty, co hodně pracují, tedy se také značně potí. Jejich hlavní výhody spočívají v dobrém odvádění tekutin, vzdušnosti použitých materiálů a antibakteriálních vlastnostech. Punčocháče bambus, ponožky z ovčí vlny, bambusové termo legíny Můžete si vybrat pánské ponožky i dámské ponožky. Novinkou jsou termo ponožky na zimní období.


Sportovní a funkční podkolenky pro tepelnou pohodu Vašich nohou. Konstrukce podkolenek do lyžařských bot využívá střídání několika druhů vazby, a tak vytváří různě působící zóny zvyšující komfort nošení. Rozumím Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Nabízené dámské zimní ponožky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, díky kterým se vaše nohy budou cítit pohodlněji po celý den, nejen při sportování, ale i při běžných činnostech. Zimní dámské ponožky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Specializovaný eshop, na kterém si můžete vybrat ze širokého sortimentu kvalitních ponožek a termoprádla.


V nabídce máme dámské, pánské i dětské ponožky a to pro běžné nošení, ale i pro sportovní aktivity jako je tenis, golf nebo turistika. Materiálové složení: bavlna, polyami elastan. Nabízíme Vám kvalitní podkolenky, převážně české výroby, určené pro chladnější období či zimní sporty. Funkční lyžařské ponožky s prodlouženým lýtkem.


Mají elastický zdravotní lem, který neškrtí a drží ponožky na místě. Dámské termo ponožky párů. Díky němu nemají tendenci rolovat se.


Nabízíme dámské a pánské sportovní ponožky i podkolenky české výroby zn. Při výrobě použity moderní a funkční materiály pro pohodlí při nošení či sportu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky