středa 14. září 2016

Komínová dvířka plechová

Tradiční klasikou jsou komínová dvířka odlitá z betonu, která mohou zajímavě doplňovat třeba interiér podkroví na chalupě. Komínová dvířka sloužící k vybírání a vymetání sazí. V nabídce máme jak plechová , tak i betonová komínová dvířka (dvoudílná nebo jednodílná).


Najdeme je nejčastěji na zadní stěně na WC, na vaně nebo jinde v koupelně. U nás naleznete širokou.

Přesně v takových případech jsou ideálním řešením praktická revizní dvířka vhodná do sádrokartonu, šachty či stupačky. Popelníková dvířka plechová. Přikládací dvířka nerez černěná. Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny.


V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. Jsou řešena jako dvojitá z nehořlavého materiálu. V pozedních pásech jsou na různých místech umístěny otvory pro upevnění.

Dvířka maji zazdívací packy. To zaručuje optimální umístění revizních dvířek do otvoru ve stěně, resp. Revizní dvířka jsou opatřena vysoce kvalitním práškovým lakem. Na požádání může být ve. Nerezová komínová dvířka z našeho e-shopu jsou certifikovaná a splňují normy ČSN.


Plně nahrazují stará dvojitá betonová dvířka , nebo dvířka plechová. Panty jsou standardně umístěny vpravo. Součástí dodávky jsou i vnitřní dvířka a klíč na otevírání. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Vnitřní rozměr 3x 1mm, venkovní rozměr 3x 1mm.


Plechová komínová dvířka černá s vnitřními dvířky. Vnější komínová dvířka plechová. Barva komínových dvířek je bílá. Zazdění komínových dvířek je nutno provést.


Klempířství Špaček klempířské výrobky Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Ocelového plechu 350x150mm. Nabízíme jako celoplechová s povrchovou úpravou základní barvou popř. Sestava obsahuje: Komínovou tvarovku, šamotovou vložku, odbočku kouřovodu pro připojení spotřebiče, šamotovou tvarovku na komínová dvířka , misku na kondenzát, betonovou krycí desku, krycí nerezový kónus se stříškou, nerezovou pásku, izolační formátovanou vatu, lepidlo na šamotové trubky, komínová dvířka plechová.


I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu. TOPTRADE dvířka komínová , plechová s klíčem, základní šedá. Skladem ks Pro nákup je nutné.


Pokud potřebujete komínová , vanová, protipožární či revizní dvířka , tak jste v té správné kategorii domácích potřeb. Naleznete zde dvířka pro montáž na stěnu a do obkladu, do sádrokartonu, do zdiva, do komínu… V našem online železářství nabízíme velký sortiment a nízké ceny. Celoplechová revizní dvířka do zdiva nebo sádrokartonu s různou sílou.


Akustická revizní dvířka s těsněním do sádrokartonu s různou sílou a typem sádrokartonové desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky