úterý 13. září 2016

Skleněná konvice tescoma

Pro uchování připravených horkých nápojů dopřejte konvicím moderní vysoce účinný termoizolační kabátek. V nabídce také unikátní konvice TEO se sítky pro vyluhování lístků máty, plodů šípků nebo čerstvého ovoce i extra jemných sypaných čajů. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Luxusní rychlovarná konvice.


Představte si krásnou rychlovarnou konvici, která vám poskytne nečekaný luxus - jediným stisknutím připraví vodu optimálně teplou pro dětskou kaši, ohřeje ji na teplotu, kterou potřebuje správně připravený zelený čaj, nebo ji rychlostí blesku přivede pod bod varu, abyste si mohli bez dlouhého čekání zalít voňavou kávu. Méně je někdy více – pokud jste milovníky luxusní kávy, stačí mít doma vychytaný kávovar. Konvice na čaj a kávu French press. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun.


Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Vybírejte si Rychlovarné konvice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hliníkové i nerezové moka konvičky. Nechte se unést vůní lahodného čaje, připraveného ve varné konvici Tescoma TEO. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění.


Skleněná konvice tescoma

Ta je vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů. Hluboké sítko je určeno pro vyluhování čerstvých mátových lístků, zázvoru, šípků, ovoce a dalších dobrot, extra jemné sítko pak hýčká všechny druhy sypaného čaje. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Rychlovarná skleněná konvice se světelnou indikací provozu a filtrem pro zachycení nečistot se stane elegantní a nepostradatelnou součástí vaší moderní kuchyně. Takové konvice mají samozřejmě lepší příkon a vybíráme také z kvalitnějších materiálů. Většinou jde o rychlovarné konvice z plastu.


Tyto konvice jsou určeny pro spotřebitele, kteří mají skromné požadavky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Skleněné rychlovarné konvice skladem.


Concept, ETA, Sencor a dalších. Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy. Vyrobeno ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Návod pro přípravu nápojů uvnitř. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Skleněná konvice tescoma

Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Orion, Florina, Tescoma a dalších. SIMAX, Tescoma , Toro a dalších. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova.


V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního tvrzeného plastu. Všechny konvice jsou odolné vysokým teplotám, vodné k použití v mikrovlnných troubách i myčkách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praktické do restaurací a kaváren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky