úterý 27. září 2016

Rýžovar catler

Stačí jen stisknout tlačítko a hrnec vše obstará sám. Rýžovary jsou speciální hrnce na vaření rýže, které fungují na principu vaření v páře. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně. Rýžovar vás ušetří od připálených hrnců a rýže nevalné chuti.


Díky teplotnímu a tlakovému systému je příprava jídel mimořádně rychlá a zásluhou dětského zámku také bezpečná. Vařit můžete celkem ve různých programech. Mluvící hrnec, který mi doma nahradil tlačkáč, troubu, parní hrnec, rýžovar , sporák i polévkovar.


Mluví plynulou češtinou a navádí vás, jak co máte připravit. Sám se pak vyčistí, to mě potěšilo nejvíc, ani jsem o tom nevěděla. Hrnec používám skoro rok a vaření bez něj si už nedokážu představit.


Rýžovar catler

V jedné nádobě uděláte vše od základu po omáčku, masa jsou hotová rychle a jsou vždycky šťávnatá, všechna jídla vařená v hrnci mají tak intenzivní chuť, zatím jsem nic nepřipálila ani nevysušila. Dlouho jsme váhali, ale nakonec po přečtení recenzí jsme do něj šli. Mohu jen doporučit dalším, kteří váhají. Zastane grill, mikrovlnku pro ohřev, parní hrnec i rýžovar , troubu i sporák. Rýže a pohanka z něj jsou super.


Podle knihy receptů, která je součástí krabice jsme vyzkoušeli už spoustu receptů a zvládla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pomocí nich si připravíte všechny druhy rýže včetně té na sushi. Rýžovar má schopnost sám rozpoznat, kdy je rýže hotová, takže vám ušetří čas a práci.


Rýžovar catler

Podle objemu se dělí na malé (do l) a velké (nad l). Rýžovar – Pokud sportujete nebo prostě milujete rýži, rýžovar máte již nejspíš doma. Je to ideální kuchařské náčiní pro rychlou a dokonalou přípravu rýže.


Na nic jiného se ale nehodí. Jde tedy o stroj určený výhradně na jednu surovinu, což je zároveň velká nevýhoda. Multifunkční hrnec se čtyřzónovým ohřevem a hlasovou navigací. Připraví zdravé pokrmy plné chuti díky 3D režimu a automatickému nastavení teploty.


Catler , kdy jsem nevěděla kterou, vybrat, ale nakonec jsem si pomohla srovnávačem tady na Heurece a nelituji tahle je top konev pro někoho jako já, kdo se nespokojí s tím, že konev umí ohřát vodu na určitou teplotu - to je už v dnešní době samozřejmost. Fritéza digitální ovládací panel se programy, kvalitní způsob přípravy pokrmů bez nepříjemného zápachu, snadno vyjímatelný koš o objemu 5. Mám hrnec asi týden vařím denně a nechápu jak jsem mohla bez něj být,je před vánocemi takženahážu věci do hrncea jdu na vánoční nákupy,když příjdu hladová domů je navaříno. A hlavně úžasně chutné,měkoučké jídlo. Hrnec krásně vypadá,nezabere spoustu místa a porce pro hladové postačí.


Doporučuji všem maminám na mateřské,zbude spousta času na děti. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Parní hrnce, tlakové hrnce, rýžovary a elektrické hrnce představují pomocníky v kuchyni, které ocení nejedna hospodyňka. Nejenže usnadní přípravu jídel, ale pomohou je svými funkcemi přivést do dokonalosti. Recenze a srovnávací testy nejlepších produktů včetně návodu jak vybrat zdarma pro vás.


Vybrat ten správný produkt nikdy nebylo jednodušší!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky