pondělí 19. září 2016

Struhadlo tescoma

Struhadlo tescoma

Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, po použití umyjte a osušte. Máte rádi pokrmy s haluškami a noky nebo polévky s poctivou domácí zavářkou? V čem struhadlo na těstoviny HANDY vyniká?


Struhadlo tescoma

Proužky, kolečka, nudličky, nahrubo, najemno. Na všechno najdete v sortimentu TESCOMA ty správné pomocníky. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Vynikajúce na ľahké a rýchle strúhanie a plátkovanie potravín. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, po použití umyte a osušte. Na všetko nájdete v sortimente TESCOMA tých správnych pomocníkov.


Najpredávanejšie produkty z kategórie. Strúhadlo na halušky GrandCHEF. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Dodáváno se disky pro jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády, sýra apod. Disky jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, struhadlo z odolného plastu. Třecí struhadlo na zázvor Tescoma Presto je skvělým pomocníkem pro snadné a rychlé strouhání zázvoru najemno. Toto struhadlo vám umožní dužinu i se šťávou pohodlně přenést do nápoje či pokrmu.


Vybavené dvomi typmi trecích plôch, zúbkami na univerzálne použitie, oblúčikmi na veľmi jemné trenie cesnaku. Rotačná čepeľ je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ostatné časti z odolného plastu. TESCOMA struhadlo PRESIDENT X-sharp, dlouhé jemné Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze Mimořádně ostré a vysoce odolné čepele vyrobené speciální technologií z prvotřídní nerezavějící oceli, rám s protiskluzovou úpravou pro bezpečné použití. We congratulate you on the purchase of this Tescoma product.


Thank you for buying Tescoma. CHARACTERISTICS The multifunctional grater is excellent for easy grating, slicing and cutting of food. Tescoma Struhadlo a vyluhovátko na zázvor HANDY X-sharp Struhadlo od české značky Tescoma určené na strouhání a vyluhování zázvoru. Uvařit si domácí čaj z čerstvého zázvoru je odteď o tolik jednodušší. Struhadlo Handy značky Tescoma je vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin.


Po použití lze struhadlo uzavřít a skladovat v lednici, nespotřebovaný sýr neosychá, nevysypává se a je připravený pro další použití. Vhodné do myčky nádobí. Značka Tescoma – pre lepší život v kuchyni už rokov.


Tescoma vyvíja a vyrába kuchynské potreby pre domácu a profesionálnu gastronómiu. Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Opatřeno bezpečnostním držadlem na potraviny a masivní rukojetí pro komfortní použití.


Struhadlo tescoma

Tescoma představuje praktické struhadlo , díky kterému bude strouhání či plátkování potravin jedna radost. Vše zvládnete rychle a jednoduše a hlavně bez zbytečné námahy. Tescoma predstavuje praktické strúhadlo, vďaka ktorému bude strúhanie či plátkovanie potravín jedna radosť. Všetko zvládnete rýchlo a jednoducho a hlavne bez zbytočnej námahy. Je vyrobené z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s dlhou životnosťou, takže sa nemusíte báť, že sa vám hneď rozpadne.


Struhadlo na sýr HANDY vynikající pro snadné strouhání tvrdých sýrů, ořechů, čokolády apod. Rotační čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ostatní části z odol. Tescoma Univerzálny mlynček HANDY, strúhadlá - Vynikajúci pre ľahké a rýchle strúhanie a plátkovanie potravín.


Struhadlo tescoma

Univerzálne, so bubnovými strúhadlami na prípravu strúhanky, jemné a hrubé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky