čtvrtek 8. září 2016

Litinove grilovaci desky

Používá se pro grilování pokrmu narychlo při vysoké teplotě. Lesklý smaltovaný povrch je nepřilnavý. Konstruována se smyslem pro zdraví, litinová deska Plancha má zešikmenou plochu, díky které odtéká tuk z potravin do drážky po obvodu desky , což zabraňuje odkapávání, rozlití a vzplanutí. Samozřejmostí je i nabídka kombinovaných pečících ploten, kdy je plotna dělená na půl- polovina hladké litinové desky a polovina litinové desky vroubkované.


Díky použití infračervených paprsků Vám tyto plotny zajistí ohřívání připravovaného pokrmu i uprostřed a to vše při zachování všech nutričních hodnot.

Udělejte si ze svého grilování malý obřad. Pořiďte si litinovou grilovací desku, která vám požitek z grilování ještě více umocní. Deska je oboustranná a má ošetřený povrch. Teplo rozvádí rovnoměrně tak, aby byl grilovací zážitek co nejlepší. V minulosti bylo trendy používat desku z kamene, ale tato varianta přináší řadu komplikací a tou největší je asi velké riziko praskání desky vlivem změny teplot.


Vyberte si grilovací desku pro sporák, troubu, gril nebo otevřené ohniště. Máte rádi zdravou, nepříliš tučnou stravu?

Grilovací desky a plotny. Pak právě pro Vás jsme zde připravili nabídku grilovacích desek a ploten. Stejně jako u fritéz máme v nabídce typy elektrických, ale i plynových grilovacích desek a ploten. U ploten i desek máme na výběr několik rozměrů, ale také povrchů.


Elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak Přidali jsme do naší nabídky nové elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak. Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme. V katalogu nemáme podrobnější informace o grilovaci deska. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Lze používat jak na otevřeném ohni tak na plynových hořácích (vařičích).


Použijte tyto grilovací desky , misky, pekáče a další, abyste připravili kompletně celý pokrm na grilu. Protože mají plnou grilovací plochu, obvykle se využívají k přípravě jídel, která by nešla ugrilovat na roštu. Profesionální grilovací plotna TOP CORT L, SIRMAN bez přidaných horních desek.


Spodní desky keramicko-litinové – litinové desky jsou potažené speciální keramikou.

Patříte-li mezi domácnosti, ve kterých není možné vařit na plynu, pravděpodobně sáhnete po elektrické varné desce. Její litinová varianta se sice déle zahřívá (i chladne) a má i vyšší spotřebu, na druhou stranu je ale levná a dostupná. Můžete ji snadno vyměnit za jakoukoliv grilovací mřížku, protože naše nabídka zahrnuje jak obdélníkové, tak kulaté tvary. Jedno nádobí pro všechny zdroje tepla. Výhodou litinového nádobí je mimo jiné i to, že ho lze použít na jakýkoliv zdroj tepla.


Nádobí tak využijete na elektrickém, indukčním, plynovém sporáku nebo samozřejmě i na plynovém nebo uhelném grilu. V nabídce máme grilovací desky oboustranné s dřevěným stojánkem. Hledáte deska grilovaci litinova? Litinové grilovací desky a plotny levně. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Důležitou součástí každého topeniště je litinový rošt. Nabízíme litinové rošty jak klasických obdélníkových a kulatých tvarů, tak také rošty specifické, určené přímo do konkrétních sporáků, kamen, krbových vložek nebo kotlů od různých výrobců. Kavárenské stolky - B - 7mm - svařované nohy.


Výška kolem 7mm Horní fixační šířka cca 3mm Šířka nohou cca 440.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky