čtvrtek 15. září 2016

Elektrický krájač bosch

Umožňuje plynulé nastavenie šírky rezu až mm. Má čiastočne zakrytý nôž pre väčšiu bezpečnosť vás i vašich blízkych. Univerzálny vlnito zbrúsený nôž je veľmi ostrý a vyrobený z nerezovej ocele.


Otáčky sú riadené elektronicky,. Primárne je určený na krájanie chleba a pečiva, môžete s ním však krájať aj mäso, salámu, šunku či tvrdý syr. Krájač má dva bezpečnostné stupne a plynulú reguláciu otáčok. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, s presnosťou a ľahkosťou. Dizajnový elektrický kuchynský krájač Bosch s ochranou prstov a držiakom zvyškov. Krája perfektne a bezpečne: momentový stupeň s. Veľmi jednoducho sa používa.


Pre úsporu miesta je krájač možné zložiť. Nakrájané potraviny padajú. Zo všetkého dokáže vytvoriť úhľadné plátky vďaka kvalitnému antikorovému nožu Solingen RSG s vrúbkovaným ostrím. Zbierajte vernostné body v obchodoch Kaufland a môžete získať produkty značky Delimano za zníženú cenu, so zľavou až do ! Vernostná akcia trvá od 1. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače, alebo sekáčiky na bylinky a korenie.


Free Shipping Available. Tento domáci spotrebič vám ušetrí čas i vynaloženú energiu a navyše sa postará o to, aby boli kúsky potravín nakrájané precízne, presne a na rovnakú hrúbku. Kúpna cena 150€ , predáme za 95€, dohoda možná. Perfektný ľahúčky raz použitý elektrický krájač známej značky BOSCH Presné nastavenie šírky rezu až do mm, je možné ho sklopiť a ušetriť tak miesto. Dvojbodový bezpečnostný vypínač s nastavením,držiak na zvyšky,univerzálny vlnito zabrúsený nôž z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele,stabilný vďaka gumovým.


Plynulé nastavenie rezu 1-mm. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Elektro - Elektricky krajac bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Krájač vo svojej výbave ponúka otočný regulátor pre plynule nastaviteľnú. Kuchynské krájače) Hodnotenie produktu: (recenzií). Profesionální modré nářadí Bosch je vyrobeno s požadavkem dokonalosti – splňuje nejvyšší normy rychlosti, přesnosti a odolnosti pro velké výsledky profesionální práce. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie elektrické krájače , sekáče potravín bosch. Ukážeme kde môžete elektrické krájače , sekáče potravín najlacnejšie.


Predám nepoužitý, nerozbalený elektrický krájač značky BOSCH z dôvodu. Jedná sa o pokročilejšie krájač zhotovený z lepších a kvalitných materiálov. Kombinuje sa tu kov s plastom. Vďaka tomu vyzerá dobre a rozhodne ho nebudete musieť z pracovnej dosky upratovať. Malé spotrebiče Krájače Krájač Bosch MAS 46N white.


Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů. Ako spotrebiteľ máte právo do dní odstúpiť od zmluvy. Spoločnosť Robert Bosch odbytová s. To neplatí v prípade, že nás poveríte, aby sme s opravou začali ihneď - len tak môžeme Vašu objednávku vybaviť čo najrýchlejšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky