pátek 16. září 2016

Výroba sklenic na zakázku

Ledování se používá se na nebarvené sklo, mramorování na sklo barvené. Výrobek je dekorován sítí nepravidelných prasklin. Nabízíme Vám broušení skla, skleniček, půllitrů, sklenic , frťanů a pohárů na zakázku. Navštivte naše webové stránky.


Prodej a výroba skla na zakázku.

Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo. Reklamní potisk sklenic a pískování skla. Sklenice a skleničky pro kavárny, restaurace a penziony. Připravíme vám výrobu (párky, klobásy, uzeniny, a mnohem více) podle vašich představ.


Všechny potřebné věci na to máme. Nebráníme se ničemu jen minimální množství výroby kg. Jestliže hledáte firmu s bohatými zkušenostmi a dobrými komunikačními schopnostmi, pak byste neměli firmu Jelínek minout.

Aktuálně se nacházíte na stránkách velkoobchodu. Pokud tedy máte zájem o odběr většího množství skla nebo výrobu na zakázku , tak jste zde správně. Pokud sháníte dárek nebo kusové zboží skladem, navštivte maloobchodní e-shop florianovahut. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic , talířů pro firmy, kavárny a další.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci šíření nákazy koronavirem nebude možné od 17. Vám zboží můžeme odeslat přes společnost Toptrans). Nedám na ni dopustit, manželka ji nechala osadit kameny, které mi nosí štěstí. Významná životní událost, zasnoubení, svatba či narození dítěte.


Narozeniny, dokončení školy, povýšení v zaměstnání. Ručně vyrobený šperk je určený pro příležitosti, které člověku dávají nezapomenout na příběh vlastní. Vyrobíme vám sochu dle vaší představy. Výroba sochy, sošky busty na zakázku. Materiály beton, sádra, epoxi bronz a další kovy.


Zakázková výroba z drahých kovů je pro nás vysněnou prací.

Rádi navrhujeme: Unikátní zlaté doplňky, jako například spony na peníze či na kravatu, zapalovače, hodinky nebo zlatá psací pera. Drahé kovy jsou skvělou investicí, proto je mezi našimi klienty velmi oblíbená výroba investičních mincí a šperků na zakázku. Pokud hledáte profesionální řešení, jak propagovat své výrobky a služby, pak jste na správné adrese.


Níže uvedné informace jsou jen krátký rozsah našich výrobních možností. Mezi další strojní vybavení patří lisy různého výkonu, lisovací linka, linka na dělení plechu ze svitku, automatická pila na dělení trubek, roztahování a mačkání konců trubek, děrování trubek, sváření MIG a TIG. Vyberte si u specialistů na sklo.


Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek. Z našich sklenic si svůj oblíbený drink zaručeně vychutnáte. Nebo si přejete, aby byly schody vyrobeny pouze vám na míru a respektovaly nejen ráz interiéru, ale i vaši osobnost?


Vedle typizovaných schodů a schodišť vyrábíme také ryzí originály – schody na zakázku. Podívejte se, jak při zakázkové výrobě postupujeme, a rozhodněte se, zda jsou pro vás schody na míru to pravé. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Sklenářství Vratimov, BRICOL - M, spol.


DECAPULP - nasávaná kartonáž,. Návrh na medaili Vám zpracujeme na objednávku nebo jej můžete dodat. K medailím poskytujeme povrchové úpravy galvanickým pokovováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky