pátek 23. září 2016

Pračka whirlpool aws 63013 návod

Whirlpool představuje novou generaci úzkých praček. Colours, která rozpozná množství prádla a program automaticky nastaví. SLIM pračky, které se hodí všude tam, kde nemáte dostatek místa pro spotřebič v klasické velikosti, do hloubky má totiž pouhých centimetrů, takže je dokonalou volbou do malých koupelen, případně k zabudování do kuchyňské linky. Přestože je to menší verze, kapacita bubnu je i tak kg prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Můžete si vybrat z programů praní včetně programu na světlé a tmavé prádlo, nebo rychlého minutového programu, který šetří váš čas. Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Zároveň neustále sleduje cyklus praní a zajišťuje optimální výkon Technologie 6. Pračka s úzkým profilem. Disponuje prémiovými funkciami, ako je 6. Spokojený zákazník pro značku neznamená jenom splněný cíl, ale dlouhodobou spolupráci i po vypršení záruky. Na pračku pějí chválu stovky spokojených uživatelů na. Na nich je stroj strašně vymazán, není jasné, proč dokonce přišli.


Ale to by byla polovina potíží. Jakmile jsme změnili čerpadlo v rámci záruky, podruhé jsme na vlastní náklady vyměnili. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.


We hope that this WHIRLPOOL AWS 630user guide will be. You can read the recommendations in the user guide, the. Eco kulička, systém proti mačkání, kontrola tvorby pěny, odložený start, antibakteriální ochrana. Včetně návodu v češtině.


Osobní převzetí = sleva či zaslá. Maximální náplň je kg prádla. Její hloubka je pouhých cm. Funkce ECO Monitor zobrazí informace o spotřebě u vybraného programu. Velmi snadné ovládání, LCD displej.


Možnost odloženého konce. Dá se říct že vlastně nic. Za velmi dobrou pořizovací cenu zvládne všechno, co běžná domácnost od pračky očekává.


Popis: Práčka zakoupena v r. Dostatočne široké dvierka poskytujú pohodlné vkladanie a vyberanie bielizne. Ovláda sa jednoducho prostredníctvom displeja a ovládacieho panela. Jednotlivé programy sú v návode popísané podrobne. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky