pátek 9. září 2016

Nepropustné prostěradlo do postýlky

Nepropustné prostěradlo do dětské postýlky , Nepropustné prostěradlo. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Používáním nepropustného prostěradla ochráníte svoji matraci a vytvoříte bezpečné, antialergické a hygienické prostředí v lůžku.


Prohlédněte si širokou nabídku dětských prostěradel, které díky různým rozměrům krásně padnou do každé postýlky. Vybírat můžete z mnoha krásných barev a provedení za nejlevnější ceny na trhu. V nabídce klasické plachty, froté i jersey.


V prvních měsících věku stráví Vaše miminko v postýlce převážnou část celého dne, dopřejte mu tedy klidný a pohodlný spánek díky příslušenství do postýlky z naší nabídky. K prostěradlům samozřejmě naleznete také širokou škálu dětského povlečení, nebo ochranných mantinelů. Vybírejte kvalitní dětská prostěradla do postýlky oblíbeného českého výrobce Dětský Svět.


V naší nabídce najdete klasická mako bavlněná prostěradla, příjemná jersey prostěradla nebo praktická froté prostěradla do dětské postýlky. Rozměr: 1x 60cm Složení: 1 blavlna - hladká. Prodyšné, se sací schopností, ale nepropustné , nepromokavé.


Je nenápadné, lehké, pružné, na dotyk příjemné. Prostěradlo zlepšuje osobní hygienu a udržuje matraci vždy čistou. Bílé nepropustné prostěradlo do dětské postýlky lehce sladíte s většinou lůžkovin z naší nabídky.


Nepropustné prostěradlo do postýlky

Bez problémů navléknete na matraci o výšce cm. Vyberte si nepropustné prostěradlo do dětské postýlky. Vlastnosti saténového povlečení oceníte především v letních měsících, satén je příjemný na omak, nestudí a není nutné ho žehlit. Bavlněný satén se vyrábí také v nežehlivé úpravě. Praní povlečení z bavlněného saténu doporučujeme na °C.


Potřebujete kvalitní nepropustné prostěradlo na Vaši matraci? Nepromokavé prostěradlo do postýlky ozdobí vaši ložnici. Značka Brotex Písek je ověřená, vyrábíme bytový textil více jak let. Kvalitní béžové froté prostěradlo do postýlky , hřejivé a příjemné na dotek. Velmi kvalitní froté prostěradlo do postýlky světle béžové barvy, příjemné na dotek.


Nepropustné prostěradlo do postýlky

Napínací prostěradlo má vyměnitelnou gumu v tunýlku. Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti prostěradla. Boční strany prostěradla jsou kvůli prodišnosti pouze ve složení bavlna a polyester. Dětské nepropustné prostěradlo se skosenými rohy a gumou pro snadné uchycení.


Prodám ve výborném stavu jen párkrát vyprané nepropustné froté prostěradlo do dětské postýlky 120x60cm. Barva světle žlutá (smetanová) Cena 150Kč Jsme nekuřácká rodina, prodávám více dětského oblečení, dětských botiček a hraček, vše v dobrém stavu, prané jen v dětském Persilu. Detailní popis produktu.


Baby Nellys Dětské bavlněné prostěradlo do postýlky - Minnie, šedá. Luxusní hyperprodyšné prostěradlo chrání matraci před zašpiněním, proniknutím tekutin a potu, roztoči, plísněmi a dalšími alergeny. Usnadní pravidelný úklid. Výrobek byl certifikován systémem zdravotní nezávadnosti OEKO-TEX.


Scarlett prostěradlo nepropustné bílé 60x120.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky