úterý 20. září 2016

Savo kuchyně bezpečnostní list

Savo Kuchyně čisticí sprej. Popis produktu: čisticí přípravek do kuchyně ve spreji. SAVO Glanc kuchyně s rozprašovačem 5ml.


Pokyny pro bezpečné zacházení: P1Uchovávejte mimo dosah dětí. P2Zamezte vdechování aerosolů. Navigace pro příspěvek. Previous post: bezpečnostní list _ Savo. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment.


Unilever nabízí ve více než 1zemích více než 4značek potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péčí. KB: Air Wick Liquid Electrical - White Flowers. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Rozpouští tuky a zašlou mastnotu. Dokonale vyčistí všechny omyvatelné povrchy v kuchyni, tj.


Velkoobchod a maloobchod pro profesionální úklid Sunexclean s. Nové bezpečnostní listy dle CLP budou k dispozici jakmile bude naskladňováno zboží balené a označované dle nové legislativy. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1. Většinu najdete i na stránkách eshopu, kde jsou. Zde najdete bezpečnostní listy našich produktů. BL BRAIT WC závěs - ocean CZ.


Název dokumentu, Soubor ke stažení. Mefisto čistič na trouby, grily -gel, 500ml, Mefistocisticgrilu. Rivonit čištění konvektomatů (Ecolab), 5kg, rivonit_grillreiniger.


Drana čistič na trouby, 500ml, Drana. Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek je výborný pomocník pro čistou, dezinfikovanou a zářivě bílou toaletu bez usazenin. Spolehlivě likviduje bakterie, viry a mikroskopické houby.


SAVO do kuchyně 5ml: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nano Efektčistič kuchyně 500ml rozpr. Typ produktu : CLEAR LIQUID Jiné označení: Nejsou k dispozici.


Věříme, že se vám bude líbit. Dodává lesk a zanechává příjemnou vůni. Pěna pomalu stéká a zvyšuje účinnost i na svislých plochách.


Místo podnikání nebo sídlo: Identifikační číslo. Bezpečnostní listy chemických látek. Při nadýchání : Odstranit zdroj expozice,. Немає даних про цю сторінку.


SAVO Original má bezpečnostní uzávěr. SAVO PRIM moderní koncentrovaný čisticí a dezinfekční prostředek nové generace s parfemací čistí a současně likviduje viry (včetně HIV a HBV), bakterie (včetně TBC), kvasinky, plísně a řasy. Univerzální čisticí přípravek na podlahy a jiné omyvatelné povrchy (např. kachličky, laminát, plasty apod.). Alkalický univerzální přípravek se speciálními látkami rozpouštějící tuky a zašlou mastnou špínu. Ideální na kuchyňské linky, dřezy, keramické, nerezové, umakartové a smaltované povrchy.


Aplikujte SAVO Kuchyně čisticí prostředek přímo na ošetřované povrchy v kuchyni nebo na mycí houbičku a následně opláchněte vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky