pátek 16. září 2016

Vestavný sporák s plynovou deskou

V případě dalších omezení v souvislosti s šířením koronaviru budeme. Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Bílé provedení v energetické třídě A. Objem trouby je až litrů.


Díky svému nerezovému provedení skvěle zapadne do každé kuchyně a bez pochyb se stane vaším oblíbeným pomocníkem při vaření.

S jednoduchým sporákem si vystačíte v každé kuchyni. Na foto (zleva): Sporák KS 7MWL má komfortní zavírání dvířek a teleskopický výsuv. Vysoké slevy na každý vestavný set a možnost sestavit si vlastní set spotřebičů. Vestavné sety spotřebičů za nejnižší ceny na trhu!


Sporák je možno připojit do zásuvky pomocí kabelu s koncovkou a tak můžete používat elektrický sporák při připojení na 2V. Jak vybrat kombinovaný sporák. Začneme u základního rozdělení: sporáky rozlišujeme podle typu zdroje na plynové, elektrické nebo kombinované.

V tomto případě si vybíráte mezi variantami - elektrickou varnou deskou a plynovou troubou nebo plynovou varnou deskou a elektrickou troubou. Pokud měníte starý sporák za nový. Popis: Prodám tento plně funkční vestavný sporák se sklokeramickou deskou. Troubu lze kombinovat s plynovou deskou KHG-6X (příp.


KHG-6W). Trouba má funkcí pro pečení, digitální programátor, digitální displej. Trouba má zvýšený vnitřní objem a je vybavena víceúrovňovým drátěným programem pro snazší manipulaci s pečicími plechy na 5-ti úrovních. Plechy jsou široké 45cm. Prodám vestavný sporák MORA v perfektním stavu , plně funkční viz foto samostatná multifunkční trouba – způsobů ohřevu: Klasický ohřev – horní a spodní topné těleso, Malý gril, Gril, Gril s ventilátorem, Horkovzdušný ohřev s ventilátorem, Rozmrazování, Spodní topné těleso a ventilátor, Spodní t. Nabízíme ucelenou nabídku kombinovaných sporáků od značek ⭐ AEG, Amica, Beko, Candy⭐a další.


PF(W) disponuje hořáky, které jsou vybaveny bezpečnostními pojistkami proti úniku plynu. Výklopný odkládací prostor je ideální pro uložení příslušenství. Trouba a varná deska v sadě nemusí mít stejné napájení. Obě části je rovněž možné zakoupit zvlášť, což je však spojeno s vyšší cenou, ale poskytuje to větší svobodu při uspořádání interiéru.


Daruji sporák Daruji za odvoz plynový sporák s plynovou troubou, foto do zpráv, plně funkční. Prodej plynového sporáku Mora. Plynové sporáky s troubou pr.

Sporák je vybaven bezpečnostními pojistkami Stop Gas pro hořáky, jakož i pro troubu. Vybírat můžete sporáky elektrické, plynové nebo kombinované s troubou na elektřinu a varnou částí na plyn. Ploténky sporáků můžete volit tradiční litinové, s mřížkou nebo v nejmodernějším provedení se sklokeramickou a indukční deskou.


Ke sporákům nabízíme také různé příslušenství jako rošty, plechy apod. Detailní popis produktu. Výhodou indukční desky je velká efektivita, kde teplo neuniká z okolí hrnce. Sklokeramická varná deska je velmi odolná vůči poškrábání a je schopná se sama vypnout.


Při pořizování sporáku je nutné brát zřetel hl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky