středa 28. září 2016

V kráječ tescoma

Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a o. Vynikající pro přípravu tradičních italských těstovin typu fettucine, tagliatelle, pappardelle a lasagne i plněných těstovin typu tortellini, ravioli apod. Ideální i pro přípravu. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci. Máme pro vás kráječe jablek, strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky, plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Spirálový kráječ s vodící jehlou na přípravu spirálových brambor ale i spirál z okurky nebo mrkve.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Kráječ na vejce multifunkční PRESTO Doporučená cena: 1Kč.


Vynikající pro ozdobné krájení brambor, okurek, mrkve a podobné zeleniny či ovoce, másla, těsta apod. V čem Plátkovací kráječ HANDY vyniká? Připravíte s ním pravidelné plátky z nakládaných okurek, ředkviček, cherry rajčat, jaho žampionů, mini mozzarelly apod.


Plátkování je snadné a rychlé , jediným stlačením rukojeti připravíte až stejně silných zeleninových, ovocných nebo sýrových plátků. Je vynikající pro pohodlné a bezpečné porcování zeleniny. Snadno nakrájí mrkev, petržel, okurku, bílou ředkev apod. Plátkovacím kráječem PRECIOSO můžete zeleninu krájet přímo do hrnce s polévkou, pekáče apod. Kráječ PRESIDENT snadno a stejnoměrně naplátkuje všechny druhy tvrdého sýru a hravě si poradí třeba i se ztuhlým máslem.


Vynikajúci pre ľahké a rýchle krájanie veľkých aj malých hranolkov zo surových zemiakov, vybavený krájacími nožmi. Nově jsme pro vás do sortimentu zařadili také tolik potřebné ochranné pomůcky. Tescoma Univerzální kráječ HANDY. Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty.


Snadno si poradí nejen s cibulí, ale i se zeleninou, ovocem, ořechy, čokoládou a dalšími surovinami. Využije se při každodenním vaření, zejména na zeleninové těstoviny, a usnadňuje práci v kuchyni. Kráječ je vybaven ochrannou rukojetí pro snadné a bezpečné krájení.


V kráječ tescoma

TESCOMA kráječ na kostičky a hranolky HANDY, čepele Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí Zelenina do polévek, omáček a pod maso, ovoce do moučníků, salátů a dezertů. V - kráječ NEREZ Multifunkční struhadlo krájí syrovou zeleninu i ovoce, výborný pomocník při zdobení různými druhy zeleniny. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Inzerát Kráječ TESCOMA , novy v okrese Hlavní město Praha, cena 180Kč, od Bety na Sbazar. Popis: Prodám nový a nepoužitý kráječ na vařenou zeleninu, zn. Börner V - kráječ Original VPowerLine Starter Set s Miskou Barva: Oranžová.


Bojíte se, že při krájení dortů poškodíte korpus a ukrojený kousek nebude vypadat skvěle? Tak s tímto vynikajícím strunovým kráječem bude řez jako od profesionálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky