středa 14. září 2016

Elektroservis jiří tošner

Specializuje se na opravy profesionálních kadeřnických spotřebičů. Prodej a servis profesionálních kadeřnických strojků. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Opravy šňůrových spotřebičů. Nabídka fénů, kadeřnických spotřebičů značek Hair Majesty, Rohnson, Ermila, Moser a … Přidat firmu do hromadné p.

Všeobecné informace k záručním podmínkám Záruka je platná po dobu dvou let od data nákupu, pokud není uvedeno jinak. Záruka opravňuje bezplatnou výměnu dílů, pokud mají výrobní vady nebo vady materiálu. Záruka se nevztahuje na zařízení, která nejsou opravena autorizovaným servisem. Nabídka strojků, fénů, žehliček na vlasy, kulmy včetně příslušenství kadeřnických spotřebičů značek Rohnson, Hair Majesty, Fox, Wahl. Provádíme kompletní silnoproudé elektroinstalační práce a nové elektroinstalace pří výstavbě či rekonstrukci jakékoliv pozemní stavby.


Dále nabízíme revize elektrozařízení dle norem ČNS, opravu a údržbu elektrických zařízení a elektrospotřebičů včetně rozvaděčů. Můžete nám napsat i prostřednictvím e-mailu.

General Warranty Information The warranty is valid for two years from the date of purchase, unless stated otherwise. Warranty guarantees free replacement of parts if they have manufacturing or material defects. The warranty does not apply to devices that are not repaired by an authorized service center. Jiří má na svém profilu pracovní příležitosti.


Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Jiří a pracovní příležitosti v podobných společnostech. Jiří Bílek - Servis chladícího zařízení. Vám tímto návodem pomoci co nejvíce zrychlit celou reklamaci. Aby byla Vaše reklamace co nejdříve vyřízena, můžete kontaktovat přímo autorizovaný servis. Pokud nenaleznete servis v blízkosti Vašeho bydliště v tomto seznamu, můžete využít kontaktů v záručním listě nebo na webových stránkách výrobce.


Naše elektroopravna pro Vás zajiš. Na adrese přijímáme do nebo vydáváme z opravy pouze po telefonické domluvě. Jiří Tošner (Praha - Běchovice). Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Tato značka poskytuje autorizovaný servis, ve kterém bude vaše reklamace vyřízena nejrychleji.


Navštivte naši stránku.

Elektroservis Zbraslav - Josef Vejvoda. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Olomouci, Prostějově, Přerově, Litovli, Šternberku a okolí. Nabízím opravy domácích spotřebičů. Pračky, myčky, sušičky, varné desky, trouby a. Domácí spotřebiče - prodej, montáž Voda. Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu.


Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám. Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. ELEKTROSERVIS Liberec, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky