středa 7. září 2016

Philco pld 1061 m

Do výbavy pračky patří i dětská pojistka, která zabrání náhodnému otevření pračky ještě před ukončením programu. The washer is equipped with a parental lock for preventing the washer to randomly open before the end of the program. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Do výbavy práčky patrí aj detská poistka, ktorá zabráni náhodnému otvoreniu práčky ešte pred ukončením programu. A gyermekzár megakadályozza, hogy a mosógépet ne lehessen a program befejezése előtt kinyitni.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.

Práčka pojme kg bielizne a na paneli nájdeme prehľadný LED displej. Nalezeno: produkt ů. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Wpro WAS6- Síťka na praní jemného prádla.


C - 1kWh, roční spotřeba vody prog. Předem plněná pračka Philco s odloženým startem, dětským zámkem a funkcí čištění bubnu. Další slevy bílého zboží na Kupi.


Dále nechybí ani dětská pojistka, nebo velmi oblíbená funkce odložený start. Philco nás mile překvapila a jsme s ní spokojeni. Pračka s předním plněním s max. E-SHOP Elektro Klatovy. Důvod prodeje je stěhování k příteli.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kapacita praní (kg) - bavlna 60°C.


Funkce odstranění bublin.

Start si můžete odložit až o hodin. Täältä löydät kaikki Philco manuaalit. Valitse yksi tuotteista, löytääksesi sen ma.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky