čtvrtek 29. září 2016

Mikrovlnná trouba whirlpool vestavná

Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba nové řady W Collection s technologií 6. Zvládne jak mikrovlnný ohřev pokrmů, tak rozmrazování a pečení na grilu. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá.


Mikrovlnná trouba whirlpool vestavná

Na co se tedy zaměřit při výběru? Stačí na několik vteřin stisknout určená tlačítka a trouba uzamkne možnost změnit systémová nastavení. A navíc - díky aplikaci 6th Sense Live můžete tuto funkci aktivovat i vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu či.


Vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je ideálním pomocníkem do kuchyně. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Detail produktu Do obchodu. Kč Franke FMW 2CS G XS.


Jedinečný Crisp talíř, systém 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot. Celkový design je nenápadný, takže trouba hravě zapadne do kterékoliv kuchyně. Otočný knoflík doplněný o tlačítka zajišťuje jednoduché a srozumitelné. Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni! Trouba se ovládá knoflíky a má externí rukojeť.


Tato funkce umožňuje uvařit v páře předprogramované druhy jídel, brambory, zeleninu, zmraženou zeleninu, ryby. Whirlpool MWF421SL (1) Přidat do porovnání. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today! Stačí zvolit druh potraviny a její hmotnost, funkce JetDefrost se již postará o zbytek. Zaujme nejen svým stříbrným provedením a moderním designem Absolute, ale především svými funkcemi.


Samozřejmostí je i časovač a dětská pojistka, která uzamkne nastavené funkce, či zabrání vypnutí spotřebiče. WHIRLPOOL WMW2IXL vestavná mikrovlnná trouba. Mikrovlnná trouba je praktickým kuchyňským pomocníkem, který v současnosti nechybí takřka v žádné moderní domácnosti. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


Na první pohled vás zaujme svým luxusním designem, který se velmi snadno udržuje, takže. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Tato mikrovlnná trouba je dodávaná se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, takže si můžete zdravě připravit různé druhy potravin, například brambory a zmraženou rybu, nebo zeleninu najednou a bez jediné kapky oleje.


Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. Je jím mikrovlnná trouba. Velmi usnadní práci při přípravě pokrmů a spoustu času vám ušetří. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Dále zajišťuje rovnoměrný ohřev, velmi rychlé rozmrazování a má obvykle dotykový panel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky