úterý 13. září 2016

Autorádio s bluetooth

Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Pohodlí při přehrávání hudby je na maximální úrovni, stačí spárovat mobilní telefon a nalistovat si vaši. This video is unavailable. Jistě oceníte handsfree hovory. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


PIONEER, KENWOO SONY a dalších.

Please try again later. Podpora formátov MP WMA, ekvalizér,. Samozřejmostí je možnost streamování hudby zcela bezdrátově. Velká obrazovka s vysokým rozlišenírozlišení obrazovky je 8x 48dotykové obrazovky o velikosti palců, která je dostatečná pro sledování filmů. Vestavěné bluetooth autorádio s ovladačem.


Radio čte všechny formáty Mpa hudbu, kterou můžete poslouchat přes USB flash nebo přes MMC kartu S nebo jej připojit pomocí mppřehrávače přes pomocný kabel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Pohodlně ovládáte hovory, nebo hudbu na autorádiu. For state-of-the-art radios with exceptional sound quality, see our Pure radio range. And if your favourite station is digital, check out our dab radio collection. Whether you listen to the radio as part of your morning routine or to help you start the day, there’ s a radio in our extensive range that’ s right for you. Ova internetska trgovina upotrebljava kolačiće kako bi vam pružila najbolju moguću kupnju.


Na taj način, na vašem računalu pohranjuju se informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića raspon funkcionalno. He has written and managed content for companies li. Pre-Vstupy Odnímatelný čelní panel.


Bluetooth (Moznost párovat zařízeni současné), NFC. U nás naleznete autorádia celesvětových značek s možnosti přehrávání MP DV podporou Android nebo Apple, s zabudovanou GPS a hodně dalších možnosti. Autorádio má přední linkový vstup, plně oddělitelný čelní panel a přehledný LCD displej s posuvným textem a stylovým modrým podsvícením, které hezky kontrastuje s černým designem celého autorádia.


DIN univerzální autorádio určené do širokého spektra vozidel. Dotyková multitouch obrazovka o velikosti 6.

SONY Autorádio Sony DSX-A410BT černé. Vysoce kvalitní autorádio SONY DSXA410BT má mnoho skvělých funkcí. Jednoduše můžete připojit mobilní telefon, paměťové zařízení nebo MPpřehrávač pomocí předního portu USB.


LCD nabízí výborný kontrast. Umí nabíjet mobily přes USB, umožň. See use cases for enhancing building efficiencies and creating a better visitor experience, discover new data that supports the latest trends and forecasts, and find out what’ s driving the rapid adoption of location services solutions.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky