středa 21. září 2016

Sencor sws 260 manual

Weather Station with Wireless Thermometer and Hygrometer Sencor SWS 260. Color display, radio controlled clock and Two alarms setting with snooze. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.


Meteostanice s měřením teploty a vlhkosti Sencor SWS 260. Rádiem řízené hodiny, zobrazení času, datumu, dne v týdnu. Vnitřní teplota, vnitřní vlhkost, vnější teplota, vnější vlhkost. Krāsains displejs, radio kontrolēts pulkstenis divi modinātāja signāli ar snaudas funkciju.


Icons of Weather Forecast and Radio Controlled Clock. Manuál na Sencor SWS 60. Ztratili jste manuál k vašemu přístroji Sencor ? Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit? V této sekci najdete obojí.


Přehledně seřazené návody, technické specifikace i aktuální katalogy. CZ - CZ Záruční podmínky Součástí balení tohoto výrobku není záruční list. Sencor SWS 2– český návod Předtím, než uvedete svoji meteostanici Sencor SWS 2do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Sencor SWS 2obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.


Produkt není určen k prodeji. Všechny komentáře k produktu: Sencor SWS 2EXP. Návod k obsluze Sencor SWS 2, který si můžete kdykoli stáhnout v PDF.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Vnitřní měření teploty a vlhkosti, venkovní měření teploty a vlhkosti, Max. The product was damaged by uncared-for or insufficient maintenance.


SK - SK Záručné podmienky Záručný list nie je súčasťou balenia zariadenia. Predávajúci poskytuje kupujúcemu na výrobok mesiacov záruku od jeho prevzatia kupujúcim. Profesionální i amatérské meteorologické stanice potěší fandy do sledování počasí i běžné uživatele, kteří chtějí mít přesné informace.


Zobrazit manuál SWS B. Mějte aktuální předpověď počasí pro své okolí k dispozici hodin denně. HU - HU Jótállási jegy A FAST Hungary Kft. Törökbálint, Dulácska u. This is not a paper copy , this eBooks are easy to use and rea PDF format on DVD.


Метеостанция с безжичен термометър и хигрометър Sencor SWS 260. Цветен дисплей, радио контролиран часовник. Moderná meteostanica Sencor SWS 2predstavuje praktického a chytrého informátora do každej domácnosti. Na veľkom farebnom displeji nájdete všetky potrebné údaje. Multifunkčná meteostanica je vybavená rádiom riadeným hodinami.


Lze k ní připojit až bezdrátová čidla, čas je řízený radiovým signálem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky