středa 28. září 2016

Potravinářský kompresor

Kompletně vybavený kompresor s filtrem nasávaného vzduchu. Vypouštění kondenzátu ze zásobníku, tlakoměr na zásobníku, pojistný ventil, automatická. Přenosný vzduchový kompresor Leonardo je opatřen vychytávkami jako je filtrování vzduchu, vypouštění kondenzátu ze zásobníku, díky nastavení výstupního tlaku podle své potřeby ušetříte za plyn, potřebný k provozu.


POTRAVINÁŘSKÉ KOMPRESORY. PROFI potravinářské kompresory PUMA jsou navrženy tak, aby byly používány v každodenním provozu. Díky nízké poruchovosti zařízení a tichému chodu se staly tyto kompresory jedním z nejpoužívanějších kompresorů v potravinářství.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompresor je malý a tím je jednoduchý pro přenos s malými rozměry.


Prodám použitý potravinářský kompresor Leonardo. Leonardo 1Hp s automatickým chodem je přenosný kompresor , lehký a velmi tichý. Vynikají dlouhou životností.


Filtr nasávaného vzduchu.

Tlakování stlačeným vzduchem je nejrozšířenější a také nejlevnější varianta tlakování. Bezolejové potravinářské kompresory. Pokud se pro ni rozhodnete, budete potřebovat kvalitní bezolejový kompresor , který vám zajistí, že se vám do pití v průběhu tlakování nedostanou žádné nečistoty. Perfektně vybavený bezolejový kompresor se stane vaším spolehlivým pomocníkem.


Velmi trvanlivý, určený pro místa s menší spotřebou stlačeného vzduchu (pneumatika u strojů, sponkovačky). Naleznete zde i profi bezolejový kompresor. Vhodný pro potravinářské aplikace – k výčepnímu zařízení piva a nealko, atp. Lze využít jako vaccum pump. Profesionální dvouválcový kompresor pro montáže, dílnu i hobby použití.


Součástí kompresoru je sací. Jak bezolejové kompresory fungují? Kromě toho obsahuje stlačený vzduch také vlhkost ve formě vodních par. Malé bezolejové kompresory vám umožní pohodlně doma nafukovat pneumatiky u aut či jízdích kol, darlingů v otopném systému a další práce kolem domu. Výkonější jsou vhodné tam, kde je potřeba vzduchu bez zbytků oleje - potravinářský průmysl, vytláčení nápojů ze sudu a podobně.


Potravinářský kompresor. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Konstrukčně ojedinělý a spolehlivý kompresor s překvapujícím výkonem.

Dobrý den, prodám vzduchový kompresor LEONARDO 1Hp bezolejový čerstvě po kompletní repasi. Vhodný na domácí použití nebo jako potravinářský. Třeba na točení piva (pivoplyn, potravinářství, hygienický, nezávadný). Každý filtr se skládá z tělesa, vložky se specifickou jemností filtrace a odvaděčem kondenzátu.


Využívají se k úplnému vyčištění stlačeného vzduchu od vlhkosti a oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky