pondělí 27. března 2017

Boxy na nářadí na kolečkách

Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo. Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Objednejte si kufry, boxy. Pilové kotouče Plátky ocasky Plátky do přímočarek Příslušenství Multi-cutter Pilové listy, Sady.


Nakupte boxy na nářadí za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí boxy na nářadí po celé ČR spolehlivě a bezpečně.

Seřadit: Od nejlevnějšího Od nejdražšího A - Z Z - A. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Stanley, Magg, VOREL a dalších. Boxy na nářadí skladem. Kufry a pořadače na nářadí. Chataři a chalupáři často potřebují nářadí převážet nebo alespoň bezpečně skladovat v době, kdy skončí doba různých sezónních prací.


K tomu dobře poslouží speciální kufry a boxy. Sortiment mobilních úložných schránek na nářadí a materiál využívají zejména profesionální řemeslníci. Praktická nylonová pracovní taška s výsuvným držadlem na kolečkách a popruhem přes rameno.

Zapínací taška obsahuje kapes různých velikostí pro většinu nářadí. Dno vystužené tvrdým plastem. Rozměry tašky × × cm.


Box o objemu L ochrání uložené věci před nečistotami a prachem. Víka boxů jsou dodávány v různém barevném p. Kam na zahradě uložit nářadí nebo polstry? Hodnocení produktu:.


Nabízíme vám prostorný zahradní box na polstry a nářadí , opatřený pro snadnou manipulaci kolečky a pojistkou víka. Uzamykatelný, Rozkládací, Pojízdný, 34. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Odolný kufr na nářadí na kolečkách s pevným kovovým madlem. Madlo lze vysunout, což zajišťuje dobrou přepravu kufru. Kufr má vysouvací víko, které je dělené na dvě části - z vrchu řešené jako organizery na spojovací materiál a menší nářadí. Pořadače, kufry, boxy a tašky na nářadí Široká nabídka pořadačů, kufrů, boxů a tašek na nářadí od značek NAREX, EXTOL, a FIELDMANN. V naší nabídce naleznete nejen kvalitní a pevné boxy na nářadí a kufry na nářadí , ale najdete u nás také pásy na nářadí a tašky na nářadí.


Plastové, plechové a hliníkové boxy a kufry na nářadí. Kvalitní účelný a odolný box nebo kufr na nářadí je důležitým prvkem výbavy každého řemeslníka nebo kutila. S potřebou ukládat a přenášet nářadí se setkal téměř každý, kdo nějaké nářadí vlastní.

Proto má také náš specializovaný eshop nako. Sestava se skládá ze čtyř boxů, které lze použít samostatně nebo ve vzájemné kombinaci. Celkové rozměry jsou 5x 3x 8mm. Pokud jste domácí kutil, tak k ničemu. Nacházejí své využití zejména u profesionálních řemeslníků, kteří se pohybují na stavbách a nechtějí své náčiní pořád někde přenášet.


Box na nářadí z nabídky Patriot poslouží klidně jako přenosná dílna. Můžete ji použít zkompletovanou, ale podle potřeby i rozebranou na jednotlivé boxy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky