čtvrtek 9. března 2017

Silikonové formy levně

Silikonové formy Chinsko. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Za výbornou cenu si můžete koupit silikonové formy na marcipán z ručně vybraných kvalitních produktů.


Nabízíme ty nejlepší silikonové formy na marcipán z desítky českých obchodů. Modelujete z fondánu a marcipánu, vytváříte jedlé krajky?

Využijte našich silikonových forem pro tvoření dekorací, krajek i pro pečení. Tyto formy jsou krásně zdobené drobnými růžičkami a puntíky, jsou tak praktické i dekorativní. Formy jsou odolné do teploty 240°C. Rozměry pro ks – 36xmm. Celkový objem formy je 2ml a vytvoří d. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Praktické, moderní, odolné. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin.


Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné. Skvělá vychytávka do kuchyně. Rozklepni, uvař a vyklop! Příprava vajíček nebyla nikdy snadnější a rychlejší. Vajíčka připravená během chvilky!


SILIKONOVÉ FORMY NA CUKROVÍ. Nejoblíbenější v kategorii Formičky. Vyklápěcí formičky vanilka 20ks.


Motiv čtyř různých květin ve 3d provedení vytvoříte velmi snadno z fondantu, marcipánu nebo třeba vlitím roztavené čokolády do této silikonové formičky. Všechny silikonové formy na pečení jsou vyrobeny z nezávadných materiálů. Výrobky z tejto kategórie oceníte najmä v období sviatkov a osláv, ale určite ich využijete po celý rok.


Suroviny pro výrobu mýdel Mýdlové hmoty pro výrobu mýdel dovážíme z Anglie.

Výběr ze spousta druhů mýdlových hmot. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Vybírejte si Pečící formy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. LYOFILIZOVANÉ OVOCE, NEJLEVNĚJŠÍ OŘÍŠKY.


Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů. Je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Rychlé a snadné uvaření vajec! Stačí pouze rozklepnout vejce a nalít ho do silikonové nádoby. Pak uzavřít silikonovou nádobu a vložit do vroucí vody, chvíli počkat a silikonovou nádobu můžete vytáhnout a vejce naporcovat.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Využít jej můžete na čokoládu, na led nebo na výrobu mýdla. Tato forma, ve které je možné udělat až několik srdíček najednou, je vhodná. Nalejeme vosk do formy.


Nabereme vosk z hrnce a nalejeme do formy. Nejlepší je použít plechový hrneček nebo naběračku s hubičkou, abychom docílili tenkého pramene vosku při nalévání. Jinak se může snadno stát, že vosk poteče i mimo nalévací otvor. Vosk naléváme do celého objemu až po horní okraj formy.


Krásně se s nimi pracuje. A když zrovna nevyrábíte mýdla, můžete ji použít na chleba nebo biskupský chlebíček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky