pondělí 13. března 2017

Tm 8010 automatická konvice catler

Poznejte všechny základní druhy čaje dokonale připravené a kombinujte je s ovocem a bylinkami v nekonečném množství chuťových variací. Je vybavena speciálními programy pro přípravu různých druhů čajů , při optimální teplotě a pro optimální dobu louhování. Jednotlivé programy můžete i upravovat a nastavit vlastní teplotu i vlastní dobu louhování pro. Precizní provedení každého detailu, vysoce kvalitní.


Detailní popis produktu. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Automatická konvice na přípravu čaje. UPOZORNENIE: Kvôli vysokému dopytu po produktoch súvisiacich s koronavírusom bude vaša objednávka odoslaná z MojaLekáreň. Zítra odešleme, u vás v úterý 14.


UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Má programů pro louhování všech typů čaje v nerezovém sítku. Pokaždé jiný, pokaždé dokonalý čaj.


Kapacita konvice je litru. Chytrá konvice s termoregulací. Je vybavena programy pro optimální louhování zeleného, černého, bílého, bylinkového nebo oolong čaje.


Součástí jsou také programy pro nastavení intenzity čajového výluhu. Jsme autorizovaným prodejcem Catler. U vybraných výrobků Catler obvykle nabízíme akční cenu, dárek nebo dopravu zdarma. Rychlovarné konvice Catler.


Při nákupu vám také pomůžou rady, zkušenosti, diskuse, komentáře a. Základní druhy čaje skvěle připravené, kombinované s ovocem a bylinkami v nekonečném množství chuťových variací. Stačí jen zvolit teplotu optimální pro vybraný druh čaje - zelený, černý, bílého, bylinkový nebo Oolong. Po ohřátí vody vložíte čaj do čajového sítka, čajové sítko umístíte do konvice a. Výber teploty podľa druhu čaju a výber intenzity čajového výluhu. Súčasťou sú aj programy pre nastavenie intenzity.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják. Elektrická konvice Pro přípravu čaje a nápojů Se skleněnou nádobou pro vaření Glass Pot Objevujte nové chutě každý den Představte si konvici, ve které si kromě čaje připravíte i domácí jogurt, čatní, svařené víno nebo jablečný cider. Nákupní košík je prázdný. Příkon rychlovarné konvice (W):. Přijďte se přesvědčit ve čtvrtek 2. Catler Poradna a zkušenosti s léky a léčbou nemocí.


Hlídat podobné - Vyprodáno. Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře. Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky