čtvrtek 30. března 2017

Parní hrnec tefal vc 1401

Tefal Convenient Plastic – to je kompaktní parní hrnec , který si oblíbí celá rodina. Vaření s ním je jednoduché a především zdravé! Zbořte mýty o tom, že zdravé není dobré.


Tento parní hrnec vás přesvědčí o opaku. Jídla v něm připravená budou nejen skvěle vypadat, ale především chutnat! Všechno, co potřebujete ke zdravému vaření.


S příkonem 9W je parní hrnec Tefal silným bojovníkem za zdravou výživu. Má zabudovaný mechanický časovač, takže každé jídlo bude připraveno přesně dle svých specifických potřeb a díky automatickému vypnutí po dokončeném vaření vyřeší hlídání jídla za vás. Parní hrnec Tefal pro snadné, rychlé a hlavně zdravé vaření v páře. Funkce Keep warm dokáže udržet uvařené potraviny teplé ještě dalších 60minut.


Speciální úprava parních košů pro možnost přípravy směsí a omáček. Velmi kompaktní design. Protože na zdraví nám záleží!


Zapomeňte na to, že byste při přípravě jídla pro svou rodinu zabíjeli všechny vitamíny, minerály či stopové přípravky ne. Zdravé vaření v páře zachovává živiny v pokrmech. Vyberte si dokonalé nastavení času pro ryby, maso, zeleninu, rýži a další pokrmy.


Nalezeno: produkt ů. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek! Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Dvě stohovatelné nádoby pro praktické skladování.


Díky 60minutovému časovači s automatickým vypnutím a možností sledování hladiny vody a plnění během. Přístroj je vybaven mechanickým časovačem s automatickým vypínáním. Celkem dvě varné nádoby s odjímatelnou mřížkou disponují. Díky malým rozměrům jej snadno uložíte.


Vybírejte si Parní hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Nabízí ultrakompaktní ekonomické skladování nádob s kapacitou l nebo l pro úsporu místa, jsou vybaveny Aquatimer na měření množství vody a nádobou na přidán extrakt.


Již tři roky po sobě se tento parní hrnec stal produktem roku, což svědčí o jeho oblíbenosti mezi uživateli. Velkou výhodou je, že lze velmi kompaktně složit do malých rozměrů, takže se vejde téměř do každé kuchyně. Jednoduché ovládání zaručuje.


Takto uvařené potraviny jsou. Minusy: − U tohoto způsobu vaření není možné zajistit čistou šťávu z pařených jídel, je vždy zředěna ve sběrné nádobě stékající párou. Akční ceny, nejlepší ceny, porovnání cen, srovnání cen a slevy v kategorii Parní hrnce. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Dále disponuje časovačem a funkcí automatického vypnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky