pondělí 27. března 2017

Misky na sojovou omáčku

Na webu měříme pomocí cookies (funkčních, analytických a marketingových), které usnadní procházení stránek, přizpůsobí obsah nebo reklamu, anonymně analyzují návštěvnost a sdílí informace s partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Japonské designérské studio Duncan Shotton navrhlo nápadité misky na sojovou omáčku Soy Shape. Nenápadné misky ve dvou tvarech ukáží své pomyslené trojrozměrné obrazce po vlití sojové omáčky.


Misky na sojovou omáčku

Po úspěšném představení konceptů jdou produkty aktuálně do výroby. Britský designér Duncan Shotton, aktuálně tvořící pod hlavičkou stejnojmenného studia v Japonsku. Elegantní bílá porcelánová miska na sójovou omáčku k sushi, nebo jiná dochucovadla, jako je wasabi nebo nakládaný zázvor. Lze použít také na servírování oříšků či dipů.


Sushi - miska na sojovou omáčku - Orion. Porcelánová miska s rozšířeným okrajem pro snadné namáčení sushi. Jednorázové misky na polievku alebo omáčky s viečkami, pre bezpečný prenos teplých i studených pokrmov. S povrchovou úpravou PLA bez ropy. Miska na sojovou omáčku Bloom je kouskem doplňující kolekci s elegantním organickým designem od designérky Helle Damkjær s názvem Bloom.


Tácky, mističky a misky jsou vyrobené z kameniny. Set potěší i obdarovaného. Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu. Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso. Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky.


Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky. Každý kousek je originál, protože mistička je ručně malovaná. Pečeme na 200°C, po min otočíme a stáhneme na 170°C. Promícháme a nalijeme na maso.


Misky na sojovou omáčku

Vyberte si ze stovek receptů na žampiony se sojovou omačkou, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření žampiony se sojovou omačkou. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších žampiony se sojovou omačkou receptů z čech i ze světa.


Nálevka na sójovou omáčku z kolekce Modern od výrobce Made in Japan je vyrobena ručně z kvalitní přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé látky ani kovy. Keramika je dovezena přímo z Japonska. Je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.


Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Biela nálievka na sójovu omáčku SOY POT - Biela nálievka na sójovú omáčku. Uľahčí vám servírovanie a ešte pri tom bude vyzerať krásne. Tento praktický kúsok pochádza z kolekcie SOY POT.


Smetanová omáčka je zákla a v té nejčistší podobě na ni existuje mnoho receptů. Skvělá je jen s bylinkami, dochucená parmazánem nebo muškátovým oříškem. Základní jednoduchou smetanovou omáčku připravíte smícháním silného vývaru se smetanou a jejich svařením do hladka.


Na konec se přidává kousek másla. Kuřecí prsa kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kousky nebo širší proužky. Maso osolíme a opepříme, vložíme do misky se škrobem, vejcem a sojovou omáčkou a vše dobře promícháme.


Mezitím připravíme sladkokyselou omáčku. Kuřecí nakrájené na kousky osmahněte na středním plameni na woku nebo pánvi, dokud nezhnědne a nebude dobře propečené. Přidejte mrkev, cibuli, papriku a restujte za neustálého míchání, dokud není mrkev trochu změklá.


Přidejte sójovou omáčku a pokračujte ve vaření, dokud se jí polovina nevypaří. Orestujte oblíbené oříšky (mandle, kešu, vlašské) nebo semínka (dýňová, slunečnicová) a ke konci restování je zastříkejte sojovou omáčkou. Vznikne výborná slaná dobrota na zobání, pro návštěvu, jako posyp polévek, hlavních jídel, slaných kaší, salátů atp.


Sada je ideální na servírování předkrmů. Obsahuje: sklenice na dezerty, koktejly, saláty pomazánky apod. To vše na dřevěném podnosu s kvalitní břidlicovou deskou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Misky na sojovou omáčku

Drobečková navigace Dům, byt a zahrad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky