úterý 28. března 2017

Vařič na tuhý líh brno

Yate vařič na tuhý líh od Kč - Heureka. Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh. Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu. Pro optimální funkci doporučuji lihové t. Pokud několikrát za rok vyrážíte na výšlap a chcete si ohřát něco v ešusu, nemusíte si kupovat dražší plynové či benzínové vařiče.


Malý, lehký a skladný vařič. Vhodný pro tramping a turistiku. Složí se do malé krabičky. Provoz během karantény - výdejn.


Skládací kapesní vařič na pevný líh z výprodeje Armády ČR. Známý také pod názvem postýlka. Vařič je vhodný pro vaření na pevném lihu který je dodáván v tabletách. Lihový vařič na tekutý líh navržený expertem na bushcraft a survival Davem Canterburym.


Tento jedinečný lihový vařič je ideální společník pro dobrodružné výl. Sada na vaření Esbit obsahuje hrnec a vařič na tuhý líh. Kompaktní a lehká sada na cesty a vaření v přírodě. Re: Vařič na tuhý , či tekutý líh ? Tuhý líh Yate 350g ideální pro campování, nebo v lese. Není skladem Přidat k porovnání.


Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Palivo pro vařič na tuhý líh 200g. HEXA nebo tak, není to problém pokud chceš něco lepšího než vařič na tuhý líh , tak si kup hořák na tekutý líh od trangie a použij svůj ešus(pokud ho máš) - ale musíš si vyrobit nějakej stojánek na ešus. Využití lihových vařičů je velmi snadné.


I vařič jako takový je skladný a není na něm nic, co by se mohlo rozbít. Lihové kostky využijete i při zapalování grilu nebo krbu. Alternativou k lihovým kostkám je gelové palivo.


Osvědčená dlouholetá stálice, jako za starých časů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skladný vařič na tekutý líh. Cestovní balení, kusů tablet v PE tubě, kterou je možno opakovaně naplnit. Jaký vařič si vzít s sebou na cesty?


Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem. Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“. Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů. Pevný líh pro ohřev jídla a vaření v přírodě, český výrobce, nový. Nákup vařičů na tuhý líh.


Lokalita: - okres Brno -město Termín: - do 27. Kritéria: - nejnižší nabídková cena Chci získat kontakt k této zakázce Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlast. AČR ČSLA Vařič na tuhý líh tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky