středa 15. března 2017

Žehlička na vlasy kartáč

C (v krocích po 10°C), funkce ionizace, PTC topná tělesa pro rychlé nahřátí, bezpečné používání - konečky kartáče jsou opatřeny plastovými studenými špičkami, funkce zámku tlačítek, přehledný LED displej, ochrana proti přehřátí, automatické vypnutí po 30min nečinnosti, otočný napájecí kabel, poutko na. Speciální žehlička na vlasy určená pro salónní ošetření Heatcure. Kombinace kartáče a žehličky na vlasy přináší inovativní produkt značky Remington - žehlicí kartáč na vlasy.


Žehlička na vlasy kartáč

Je navržený tak, aby udržel přirozený objem vlasů během jejich narovnávání, takže výsledkem bude krásně rovný, objemný účes. Výhody žehlicího kartáče na vlasy. Rychle uhlazuje a narovnává vlasy.


Je vhodný pro všechny typy a délky vlasů. Při žehlení kudrnatých vlasů je šetrnější než klasická žehlička na vlasy. Na co se dívat před pořízením žehlicího hřebenu? Značka BaByliss přináší na český trh nejen úspěšné produkty pro ženy, především vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy a kulmy, ale i novou kolekci úspěšných střihačů vlasů a vousů pro moderní muže.


Žehlička na vlasy kartáč

Elektrický žehlicí kartáč funguje podobně jako žehličky na vlasy. Kromě toho, že vlasy vyrovná, je ale zároveň rozčeše, což vám ušetří spoustu času i místo v koupelně. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje.


Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. C - 2°C, plovoucí žehlicí desky, rychlonahřívání, regulace teploty, vhodné i pro tvorbu vln, bezpečnostní zámek, flexibilní kabel, kartáč , světelná signalizace provozu, zámek, ionizace a automatické vypnutí. Vlasy jsou tedy nejen rovné, ale také dokonale rozčesané. S výběrem kartáče na vlasy si dejte opravdu záležet. Jeho tři teplotní nastavení, nízké (1°C), střední (1°C) a vysoké (2°C), vám umožní přizpůsobit si teplotu přesně na míru vašemu typu vlasů.


LURECOM Žehlící kartáč , hřeben Ena žehlení vlasů s LCD. Unikátní kartáč na vlasy , každým tahem obnovuje přirozený lesk vlasů, má navíc speciálně vyvinuté hroty, které minimalizují poškození vlasů během česání. CHC Pro krásně rovné a. Narovinu: Získejte hladké, zářivé vlasy s naší radou žehliček na vlasy.


Dosáhnout úžasného efektu jako ze salónu nebylo nikdy jednodušší. Užijte si lesklé, hebké vlasy chráněné před teplem. Vyberte si ze širokého výběru žehliček na vlasy pro uspokojení potřeb různých typů vlasů i životních stylů. Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C.


Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml. Hřebeny a kartáče na vlasy ) Hodnocení produktu: (recenzí). Profesionální kartáč s keramickým povrchem je ideální pro fénování vlasů. Minimalizuje elektrizování a zanechává vlasy sametově hebké. Nahřívací žehlící kartáč na vlasy Remington ponechá vlasům objem a zároveň je vyrovná.


Výsledkem jsou krásné, hladké vlasy s přirozeným objemem. Kartáč se zahřívá mnohem rychleji než klasická žehlička na vlasy , takže si díky němu výrazně zkrátíte čas strávený úpravou účesu. Teplotu si můžete sami nastavit podle své délky a kvality vlasů.


ETA vaše vlasy dokonale narovnají, a díky destičkám z těch nejkvalitnějších materiálů o ně zároveň pečují. Roztřepených konečků ani elektrizování se tak nemusíte obávat. Exkluzivní péči dopřeje vašim vlasům žehlička na vlasy ETA Fenité. Odpružené destičky perfektně přilnou ke všem.


Nový model žehličky na vlasy , fénu, loknovačky či kulmy si každá ze soutěžících sama vyzkoušela. S produkty BaByliss mám osobní zkušenost a mohu všem vřele doporučit. Revoluční žehlička s kartáčem Vaše vlasy vyžehlí snadno a během chvilky.


Snadné digitální nastavení teploty na LED displeji zajistí maximální komfort při používání. Výrobce Remington nabízí širokou řadu kvalitních a mnoha ženami ověřených žehliček na vlasy. Dále je oblíbená žehlička z řady Pearl s keramickým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky