úterý 28. března 2017

Milan pokorný nože

Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru. Pokornyknives - řemeslná výroba a prodej uměleckých nožů. Luxusní zavírací nože , vojenské nože na přežití - DAFY a nože na každodenní použití. Aktuálně bohužel nemám žádné volné nože na prodej.


Specializuji se na výrobu zavíracích nožů s pojistkou LinerLock, či FrameLock.

Nože vyrábím většinou na zakázku (se zákazníkem vyspecifikujeme tvar, materiály, účel použití nože atd.). Mé současné výrobní termíny se pohybují v rozmezí 4-týdnů (v závislosti na náročnosti nože a aktuálním počtu zakázek). Věřím, že si z mé nabídky dokáže vybrat milovník klasiky i moderního designu. Milan Pokorný knives - custom knifemaker, Liberec, Czech Republic, Europe.


Pokorný , Milan : Blended Learning as an Efficient Method for Discrete Mathematics Teaching. Advances in Education Sciences, vol. Information, Communication and Education.

Ještěd dostal k čtyřicátinám nože. V každém je i kus ze slavné lanovky 19. V Horách bude stát satelitní městečko, lidé se nastěhují do dvou l. Meteority, mamutí kly či zkamenělý dinosauří trus. Malá, zvenku nenápadná dílna na okraji Liberce ukrývá suroviny, se kterými člověk do kontaktu běžně nepřijde. Autor nože Buddy Weston.


Zavírací nůž Karel Gott. Univerzální bruska na nože - oblíbený pomocník podkovářů v USA. Kopytní sekáček Diamond 280mm. Republika (159) Aleš Halfar (1) Aleš Karban (1) Aleš Vencovský (1) Alois Němec (1) Antonín Gojko Murtinger (1) Antonín Prošek (1) Arrigos (1) Augustin Rebec (1) Bareš (1) Bedřich Zamrazil (1) Bohdan Chalupný (1) Bohumil Černoch (1) Čeněk Sedláček (1) Dabakyan Arkady (1) Dalibor Žajdlík (1) Darken Knife - Jiří Cigler. Stojí desetitisíce korun, vlastní je nejeden zahraniční sběratel a vyhrávají mezinárodní výstavy.


I když se to málo ví, patří čeští nožíři mezi evropskou špičku. Spolu s nimi jsme vybrali deset nejdražších nožů, které jejich dílny opustily. Výběr pokrývá všechny možné styly a typy nožů z nejrůznějších vzácných materiálů.


Rytina - David Brixi Rukojeť-americký ořech Celková délka nože 3mm Mistrovský kousek vytvořil podle známého amerického typu nože ve své dílně Jaroslav Brixi.

Milan má na svém profilu pracovních příležitostí. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Milan a pracovní příležitosti v podobných společnostech. Pánská a dámská verze nože Gent - čepel a záštity z Damasteelu, mamutí zub na rukojeti, příložky a kolíček z modře anodizovaného titanu s. Titanové komponenty a uhlíková vlákna s obsidianem. Novinka v nabídce podkovářských nožů Fr.


Dick, vyrobeno z vysoce kvalitní uhlíkové oceli. Rodák ze severočeské metropole. Mimo to zkonstruoval filmové nože pro Rambo III a Star trek. U tohoto vrhacího nože je na vrchní části rukojeti zřejmé zvlnění pro zapření palce a na spodní straně. Nože od téhle firmy jsou známé svým dobrým poměrem cena - výkon.


Jistě se na nich dá najít mnoho nedostatků nebo nedodělků. To lze brát jako prostor pro vlastní úpravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky