pondělí 20. března 2017

Rondony damske

Kvalitné kuchárske rondony pre pánov či dámy. Vyberte si z rôznych veľkostí, typu či farieb. Niektoré kuchárske rondony sú dostupné skladom.


V ponuke máme aj rondony , ktoré sú na objednávku. Oděvy jsou navrženy tak, aby poskytovali pohodlí v horkém prostředí.

Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské dvou firem anglické Denny´s a italské Giblor´s. Firma Denny´s je lídrem na anglickém trhu, má tři řady rondonů – klasickou Denny´s vycházející z tradičního stylu, styl AF což je klasický střih s funkční odvětrávací látkou na zádech a řadu Le Chef nejmodernější variantu s. Kuchařské rondony dámské - Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Nabízíme, rondony , zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího.


Rondony jsou vyrobeny z bavlněné látky s příměsí elastanu. Typ látek je příjemný na dotek a je dobře udržovatelný. Tento typ rondonu je určen pro ženy a šijeme jej v různých barevných kombinacích.

Připravili jsme novinky na našem eshopu rondony. Máme pro Vás novou jarní svěží kolekci dětských rondonů a zástěr. Budeme potupně přidávat během února. Dnes objednáte, zítra máte doma :) V nabídce máme i rondony , které jsou na objednávku.


Na tyto rondony musíte chvíli čekat, ale stojí to za to. Cítili jsme potřebu, abychom mohli prezentovat naše výrobky a být tak viditelnější pro širší okruh zákazníků. Dámske kuchárske rondony talianskej kvality dokonale pristanú každej žene.


Samozrejmosťou je technológia cool vent. Zaručene sadnú každej žene na mieru vďaka tvarovaniu priamo pre ženskú postavu. Kuchárske rondony - dámske. V tejto kategórii sa nachádzajú dámske kuchárske rondony. Veľký výber dámskych rondonov dizajnovaných pre ženy.


V strihoch Slim Fit, klasické rondony s krátkym a dlhým rukávom. Na přání zákazníka můžeme vyrobit kuchařské rondony v jakémkoliv barevném provedení. Pokud v našem sortimentu nenajdete požadovaný výrobek, napište nám, a my Vám jej ušijeme na míru.

Najkvalitnejšie kuchárske oblečenie, moderné a funkčné. Máte na výber z vysoko kvalitných materiálov - egyptská bavlna, 1 bavlna, rôzne pomery polyesteru a bavlny, microfibra alebo 1PET pre sériu EcoTex. Nakupujte u našich partnerů s aktivovaným bonusem a získejte extra příděl Rondonů. Reklamní textil Trička s potiskem. Ponúkame aj výhodné kuchárske sety.


Pozrite si kompletnú ponuku! Krásne, farebné oko lahodiace farebné prevedenia. Strihy, ktoré zvýraznia vašu postavu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. TRIESTE kuchařský rondon Exkluzivní rondon.


Materiál: 1 bavlna - super premium combed. Dlouhý rukáv, jednořadové zapínání, kontrastní materiál na předním dílu, ručně obalované knoflíky, rukávová kapsa. Pohodlné a praktické - takové jsou rondony.


Praktické rondony , kterým nevadí, když se zašpiníte. Veškeré naše rondony jsou vyrobeny v České republice z velice kvalitních materiálů z Evropské unie, převážně z Holandska. Tyto kvalitní materiály a skvěle padnoucí střihy to je důvod proč by jste měli využít naší nabídky kuchařských rondonů i vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky