pátek 24. března 2017

Rýchlovarná kanvica retro

Rýchlovarná retro kanvica nesmie chýbať v žiadnej štýlovej domácnosti. Stačí si len vybrať či chcete keramickú alebo nerezovú, retro alebo modernú. Na FAVI nájdete rýchlovarné kanvice z desiatok obľúbených e-shopov na jednom mieste.


Rýchlovarná kanvica retro

Rýchlovarné kanvice majú svoje nezastupiteľné miesto v našich domácnostiach. Preč sú časy, kedy ste na prípravu čaju a kávy čakali dlhé minúty. Dnes vám rýchlovarná kanvica uvarí vodu v priebehu chvíľky, preto sa hodí aj počas varenia. Viedia variť z vody a zvládnu to nečakane rýchlo. TXS2a PRIHLÁSTE SA NA ODBER!


Len v máloktorej kuchyni sa nenachádza šikovná rýchlovarná kanvica. Rýchly pomocník pre ohrev vody na zaliatie rannej kávy, čaju alebo pri varení obeda. V bohatej ponuke na našom trhu si určite každý vyberie, ale napriek tomu, že nejde o zložitý prístroj, aj tu nájdeme rozdiely nielen v dizajne a veľkosti, ale aj v parametroch. Vďaka vyššiemu výkonu tento model privedie vodu na bod varu rýchlejšie ako.


Rýchlovarná kanvica retro

Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Vodu uvarí rýchlo a efektívne a spríjemní vám vaše chvíle pohody. Doprava zadarmo pri platbe vopred Na sklade. Porovnať Odstrániť z porovnania. Russell Hobbs Retro hriankovač.


Vintage rýchlovarná kanvica v elegantnom retro vertikálnom tvare. Free Shipping Available. Už dávno neplatí, že rýchlovarná kanvica je vyrobená len z nudného, bieleho plastu. Tento dizajn pretrváva prevažne u tých najlacnejších výrobkov. O niečo drahšie produkty sú vyrobené z nerezovej ocele.


Všeobecne odporúčame vyvarovať sa lacnému plastu. Nerezová rýchlovarná kanvica na vodu so vzhľadom klasického čajníka sa postará nielen o rýchle zohriatie vody, ale bude aj vychytávkou vo vašej kuchyni. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nižšie teploty využijete hlavne pri príprave rôznych druhov čajov alebo instantných nápojov, kaší a detskej výživy.


Rýchlovarná kanvica retro

Retro rýchlovarná kanvica DeLonghi Icona Vintage je špecifická svojím jedinečným tvarom, ktorý odkazuje na minulosť. S ním dokonale korešponduje aj štýlové béžové prevedenie kanvice. Zabúdať nemožno ani na unikátnosť materiálu. Jedná sa o kvalitné nerezovú oceľ, ktorá je hladko lakovaná do spomínaného odtieňa. Celonerezová rýchlovarná kanvica v úžasnom retro štýle má nielen krásny a originálny vzhľa ale disponuje aj veľkým výkonom.


Kanvica z nerezovej ocele s pútavými retro prvkami. Nerezový povrch kanvice je opatrený krémovým nástrekom. Retro - Vintage blog Auto - moto retro vintage Dom a záhrada v štýle retro Elektronika a spotrebiče retro Móda v retro štýle Šport v retro štýle Nábytok retro Zbierky a umenie v št.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky