čtvrtek 30. března 2017

Minipračka se ždímáním

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompaktní mini pračka s horním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou.


Ecowash-Pico, zelená, mini pračka , funkce ždímání, kg, 3W - Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivců, majitelů zahradních domků nebo těch, co se vydají kempovat.

Minipračka se hodí na chalupu, ubytovnu, do karavanu nebo do hausbótů a použijete ji i pro mnoha dalších příležitostech. Popis: Prodám kompaktní minipračku se ždímáním na kg prádla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jejím hlavním pozitivem je velmi nízká cena, která zbytečně nezatíží rozpočet. Hlavní předností potom jsou drobné rozměry, takže se bez problémů vejde kamkoliv, kde se nachází zdroj elektrické energie.


Nízká spotřeba vody i elektřiny – většina modelů spotřebuje mezi až litry vody a jejich příkon se pohybuje v rozmezí pouhých 1až 4W. Rychlé praní – průměrná délka praní zabere přibližně až minut.

Ona existuje i ždímací? Potřeby do domácnosti čištění, úklid. Najdete zde skvělý Mop Dreams Original, nebo originální stěrky na umývání oken a mnoho dalších produktů pro usnadnění práce v domácnosti.


Minipračka s odstředivkou Professor MPZ 3Mini pračka se ždímačkou, dokonalý pomocník v malých domácnostech, garsonkách, na chalupách, chatách, hausbotech, studentských kolejích atd. PROFI nebo jiné mopy s drátěnou konstrukcí ždímání bez namáčení rukou ve špinavé vodě a bez ohýbání zad. Univerzální vědro se ždímacím systémem značky Leifehit. S mopem se podle jeho uživatelů velmi dobře manipuluje. Jedná se o rychlý a efektivní mop, který vám usnadní vaše vytírání podlah.


Někteří uživatelů si stěžují, že násada je moc krátká pro vysoké lidi. Podívejte se tedy předem na specifikace, zda vám bude výška vyhovovat. Skládá se z podlahového mopu a vědra. Jeho velkou předností je pohyblivý kloub, který umožňuje vytírání do osmiček a dostanete se s ním bez problémů pod postele, skříně a další nábytek. Mopy a úklidové soupravy.


Do obývacího pokoje se. Tentokrát jsme se v naší bleskové recenzi podívali na levný osmipalcový tablet, který můžete mít za zhruba 5Kč. Kapacita této mini pračky je na úžasných 3kg prádla.


Stylový design, nízká hmotnost.

Mop s mechanickým ždímáním. Ergonomická rukojeť, lze zavěsit. Z mikrovlákna a plastu. Mop třásňový se samoždímacím systémem vhodný pro všechny typy podlah Třásňový mop s rotačním ždímáním pro všechny typy podlah. Speciální dvou úrovňový rotační systém.


Na spodku vědra se mop namočí, ve vrchní části vyždímá. Zabudovaný ždímací systém zabudovaný v rukojeti. Stísněné prostory, malé množství prádla, časté stěhování to všechno jsou momenty, kdy oceníte přístroj se snadnou manipulací a přitom účinkem stejným jako klasická pračka. Obsah balení: mop, kbelík.


Naše elektrická minipračka je pro Vás ideálním pomocníkem. Dokáže Vás snadno a rychle zbavit únavného ručního. Wrapáček je určen pro opakované použití. Vnitřní látku stačí utřít čistým vlhkým hadříkem a drobky vytřepat. V případě potřeby je možné obal vyprat v pračce na max.


C a se ždímáním na nízké otáčky, ale úplně stačí přemáchnout v ruce, nejlépe v mýdle nebo v pracím prostředku přírodní povahy, bez parfemace. Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm. Vyplatí se také podívat na naše B-zboží!


Neváhejte dlouho a zajistěte si ještě dnes Vaši ultrazvukovou čističku! Kvalita má jedno jméno: Ulsonix.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky