úterý 14. března 2017

Pánev na steaky tescoma

Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Indukční pánev do trouby umí připravit fantastické steaky i směsi, nově však také kypré lívance, extra tenké palačinky a dokonce celé ryby.


SmartCLICK – chytré kliknutí. Byla jsem příjemně překvapená tím, jak moc je maso připravované na pánvi šťavnaté a jak rychle změknou i kousky, které jinak potřebují delší dobu. Je to moje první steaková pánev a jsem s ní naprosto spokojená.


Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Grilování je více než jen příprava jídla. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě.


Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa, a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě.


Na co je třeba přihlížet při výběru pánví na steaky. Pánve na přípravu steaků senazývají také grilovací. Některé mají vroubkovaný povrch pro lepší přenos tepla do hloubky masa. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone.


Pánev s kamenným povrchem. Kvalitní pánev umožní potraviny nejen smažit, ale také vařit, dusit či grilovat, aniž by se na ní zbytečně připalovaly a připékaly. Podle čeho ale vybírat? Jaký zvolit typ pánve a jaké materiály? Prostornou pánev s odnímatelnými silikonovými úchyty využijte pro grilování i podávání pokrmů.


Se tepelnými zónami – střed pánve pro intenzivní grilování,. Vlastnosti kvalitní pánve na steaky. Víte, na čem nejvíce záleží, abyste měli chutný steak? Ano, na mase, ale neméně důležité je i to, na čem ho připravíte. Výpek se drží v drážkách, a pokud ho chcete slít, jednoduše můžete pánev naklonit na pravou nebo levou stranu a šťávu vylít připravenými drážkami.


Na pánev se v pohodě vejdou dva velké steaky a je zajímavé, že kousky masa, které jinak potřebují dlouhou přípravu, jsou na této pánvi připraveny jedna dvě. Odlévaná masivní pánev na steaky má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. Ideální na přípravu steaků, nebo grilování zeleniny. Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce. Banquet pánev na lívance je vybavena indukčním dnem, hodí se tak na všechny typy sporáků.


Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou, což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky