středa 15. března 2017

Concept sm 3410

V dnešní uspěchané době určitě každý z nás ocení, jak jednoduše může svému tělu dopřát očistnou kúru, která nás rychle postaví na nohy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S příkonem 7W je účinnost vysávání na jakémkoliv povrchu bezchybná. Můžete si vybrat, jestli je to koberec, podlaha, auto, nebo kterýkoli jiný prostor. Skip to content Skip to accessibility help.


Choose another country or region to see content specific to your location. This site uses cookies. Môžete tak prispôsobiť rýchlosť mixovania pripravovanému pokrmu. Ze smoothie si tělo dokáže brát vitamíny a minerály rychleji, než z celých plodů. Síla až na prvním místě Vysávat potichu se špičkovým sacím výkonem?


Chrome plated brass wall plate with metal index. Trei programe presetate – SMOOTHIE, PULSE, ICE CRUSH (smoothie, pulsare, zdrobire gheaţă) 2. Un pahar de sanatate in fiecare zi! Egy pohár egészség minden nap Adjon a szervezetének vitaminos támogatást minden nap!


Concept sm 3410

Smoothie turmixgép vezérlõvel felszerelve, amellyel sebességet állíthat be. Beállíthatja az adott ételhez megfelelõ sebességet. Munkáját megkönnyíti, a három elõre beállítható prograPULSE: Szaggatott aprítás, miközben ellenõrizheti az étel darabosságát, ICE mellyel jeget apríthat, és SMOOTHIE koktélok készítéséhez. Z njim boste hitro pripravili svež sadni ali zelenjavni napitek za zajtrk ali malico. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Njegova prostornina znaša 5 l. S pulziranem delovanjem boste lahko zdrobili tudi ledene kocke. V dnešnej uponáhľanej dobe určite každý z nás ocení, ako jednoducho môže svojmu telu dopriať očistnú kúru, ktorá nás rýchlo postaví na nohy. Smoothie mixér je vybavený regulátorom, ktorým môžete nastaviť až rýchlostí.


Prácu vám uľahčia tri prednastavené programy: PULSE: prerušované sekanie, kedy môžete kontrolovať hrubosť, ICE na sekanie ľadu a SMOOTHIE na prípravu koktailov. Chcete vedieť, či je cena 65. Kuvame teisi selle tootegrupi tooteid - loodame, et leiate sarnase toote.


Free delivery for many products! Tlačítka programů pro přípravu pokrmů PULSE, SMOOTHIE a ICE. Smoothie podporuje vašu imunitu, trávenie, vaša pleť bude dokonalá a skvelo sa hodí v období najrôznejších diét či detoxikácií.


Concept sm 3410

Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Akár jégkockákat is felapríthat vele egyszerre. Tökéletes segítség a konyhában! Sklenice zdraví každý den. Dopřejte svému tělu vitamínovou vzpruhu každý den!


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Uživatelské dotazy a diskuze: Koľko min. Ima volumen 5 l, a funkcija pulse služi za drobljenje leda.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky