pátek 24. března 2017

Dětský župan česká výroba

Má pásek na zavazování. Je ušit z materiálu flanel fleecu s krátkým, hustým a úžasně hladkým vlasem. Dětský župan Irbis v šedé barvě. Profesionální česká výroba za přijatelné ceny.


Kaarsgaren Froté župan růžový velikost 116.

Dívčí župany z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Můžete se do něj zabalit po koupeli, abyste se zbavili zbylé vlhkosti z těla, nebo si ho můžete přes sebe přehodit, při čtení knihy, nebo sledování televize. Tyto tradiční české výrobky si můžete koupit prostřednictvím našeho e-shopu.


Lehký dámský župan s kapsami, dlouhý župan na zip bez kapuce či krátký župánek na zavazování s kapucí pro dlouhé zimní večery? Pokud chcete udělat radost svým blízkým a nejste si jisti výběrem, máte u nás možnost pro ně zakoupit dárkový poukaz v hodnotě 5Kč. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně do.


Vepředu je výšivka kytičky a nápis Angel.

Barva světle růžová se smetanovou kapucou, kapsami a lemováním. Materiál bavlna a polyester. Pohodlný župan z materiálu wellsoft s dlouhým vlasem je lehký, nádherně nadýchaný, jemný na omak a zajišťuje příjemný tepelný komfort. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Osuška osušky hotelová kosmetika textil výroba textilu restaurační textil reklama koupelna Hotelový textil hotelový program módní doplňky ručníky froté program přidat firmu do této sekce - Ochrana údajů - O CzechTrade Int. Náš dámský i pánský župan vám zajistí příjemný pocit dokonalého osušení. Vyrábíme kvalitní dámské a pánské župany a koupací pláště.


Na župan z naší nabídky nabízíme zhotovení výšivky dle našeho návrhu. Pokud dítě studuje, je možné, aby u nás zůstalo až do let věku z důvodu přípravy na budoucí povolání. Pro naše nejmenší, ale i pro ty starší, nabízíme dětské župany v pestrých barvách, s výšivkami či aplikacemi. Každé dítě bývá velice netrpělivé a po koupání je pro ně otírání osuškou ta nejzbytečnější věc.


Proto je dětský župan rychlé a snadné řešení tohoto problému. Někdy by však starostlivá. Sada osušky, žínky a bryndáku z příjemné bavlny.

Praktičtí i nepostradatelní pomocníci v roztomilém designu. Po horké koupeli není nic příjemnějšího než se zachumlat do hřejivého měkkého županu a pokud župan navíc vypadá jako jednorožec, tak si jej Vaše dítě jistě velmi oblíbí. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Tento dětský župan má dětskou výšivku na kapse - viz. Dlouhý jednobarevný župánek s kapucí, postranními kapsami a se zavazováním na šňůrku. Na kapsičce je modrá výšivka. Ukaž na mapě naše produkty: Froté ručníky, Froté župan , Hotelový textil, Strojní vyšívání, Zakázkové šití KAPATEX s. Froté výrobky (ručníky, osušky, župany) do hodin ze skladu - další výrobky doplníme výšivkou, vetkáme, tiskneme, lisujeme nebo speciálně vyrobíme.


Nově jsme na Vaše žádosti zařadili do sortimentu i punčochové zboží, tj. Hrací věž se tak stane výbornou pozorovatelnou. Určeno pro děti od do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky