čtvrtek 23. března 2017

Stojany na meče

Vystavte si Vašu katanu na štýlový stojan. Na stojany je možné umiestniť aj Vaše tréningové zbrane (boken, jo). Můžete si vybrat stojany na stůl nebo stojany upevnitelné na stěnu. Obvykle jsou určeny pro až meče , ale nabízíme i stojan pro osm mečů. Dřevěný stojan na zeď pro uspořádání Vaší sbírky zbraní.


Stojany na meče

Stojan na pistole, pušky, meče a dýky. Možno různě vystavit až pistolí. K němu se nehodí, aby ležel ukrytý ve skříni, ten by měl být ozdobou.


My jsme pro Vás připravili závěsné stojany a háčky, které Vám umožní připevnit katanu nebo jiný meč na zeď, kde se bude krásně vyjímat. Najdete zde závěsné stojany na jeden meč, dva, tři meče nebo dokonce osm mečů. Veľmi kvalitný tréningový meč - katana, tzv. Skladom na predajni a e-shope. Kovové držáky na pistole, pušky, meče a podobně.


Stojany na meče

Pomocí těchto držáků je možné umístit výrobky na stěnu. Přední část držáku je odpružená. Pomocí vnitřní pružiny lze tak umístit do držáku repliku různé velikosti. Nabízíme nástěnné držáky a stojany na zbraně za skvělé ceny. Prodej stojanů a držáků na pistole, meče a na dal.


Bytelné a zároveň stylové stojany na květiny jsou ideálním řešením, jak vhodně a zajímavě vystavit rostliny a bylinky, aby se vyjímaly v celé svojí kráse. Výborně oživí váš dům, verandu, balkón i terasu, aniž by vlivem špatného počasí ztrácely na kráse a kvalitě. V tejto sekcii nájdete stojany a držiaky na pištole, meče a na ďalší tovar z našej ponuky.


Stojany na meče

Současně vám bude zaslán i slevový kód pro Vaši případnou objednávku s platností měsíců. Dostupné zboží pro skupinu DOPLŇKY- stojany , čepele, saya,. Ideálny organizátor vašich zbraní! Na tomto drevenom stojane je možné uskladniť až mečov, sekier či dýk. Krásne vynikne v tábore, stredovekom obchodíku či výstave.


Použitým materiálom je lakované drevo. Stránka používa cookies. Viac sa o nich dočítate tu. Bez registrácie sú dáta anonymné, po registrácii máte plné právo s nimi manipulovať podľa vášho želania. Vitríny na odznaky, zbraně a jiné sběratelské předměty.


Zakoupili jste si u nás repliku Vaší oblíbené zbraně? Nezapomeňte si vybrat i správný dřevěný stojánek nebo dřevěnou vitrínu, které se hodí nejen na zbraně, ale i naše odznaky z války a nebo precizně provedené vlajky. V této kategorii najdete skvěle zpracované závěsné stojany a háčky, které vám umožní zavěsit katanu či jakoukoliv jinou zbraň na zeď tak, aby mohla být všem na obdiv. Pokud nemáte zrovna místo na zdi, tak si můžete vybrat z naší pestré nabídky držáků, které se dají položit na stůl.


Jedná se o ideální doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky