čtvrtek 23. března 2017

Hřeben na vyčesávání vší

Hřeben na vši - kovový 1ks. Jen tak ledajakým hřebenem, i když určeným na vši to ale nezvládnete. Doporučujeme vám patentovaný hřeben na vši.


Jak správně použít hřeben na vši ? Ti z vás, kteří již vyčesávali vši vědí, že minut nestačí. Rok mi trvalo, než jsem objevila, co na vši opravdu zabere.

Vy ten zázrak můžete mít hned. Správný hřeben koupíte na BEZvsi. Kouzelný všiváček je na likvidaci vší prostě borec.


Na mokrých vlasech se vši hůře pohybují, takže je větší pravděpodobnost, že je vyčešete a že neutečou Na suchých vlasech jsou rychlejší než hřeben. Důležité je mít správný hřeben. Než začnete, zpomalte vši zvlhčením vlasů, výrobkem na bázi dimethiconu nebo směsí kondicionéru a jedlé sody.


Vlasy rozdělte na malé části a provlékněte hřebenem v úhlu stupňů. Kovový hřeben na vyčesávání vší a hnid z vlasů je opatřen jemnými kovovými zoubky a zaručuje tak dokonalé vyčesávání , které je běžným hřebenem nemožné.

Vši nejsou jako v případě první metody pouze ochromeny, ale udusí se. Použijte šampony a spreje na vši , které obsahují olejnaté látky a zbavte se vší jednou pro vždy. Mezi preferované značky šamponů proti vším patří například - Liquido Forte , Paranit , Všiven , Barnys Effective. Pomocí kovového hřebenu pročešte ještě vlhké vlasy a to tak, že přiložíte zuby. Tenhle hřeben ví, jak na vši.


Má na to patent (6mikrospirál). Zabere hne bez chemie a šamponů. Všiváček = hustý hřeben pro vyčesávání vší. Může se používat opakovaně, pokud se desinfikuje, omyje mýdlem a vodou a následně vysuší. Tento hřeben bývá součástí přípravků na odvšivení.


Po dokončení vyčesávání vší byste měli vlasy znovu umýt. I přesto, že už byste na sobě neměli mít žádné vši ani hnidy, opětovné umytí vlasů vám dodá na pocitu naprosté čistoty. Pro úplnou jistotu, že jste zabili všechny živé vši i jejích vajíčka, můžete znovu použít šampon proti vším. Na likvidaci hnid a vší je nejúčinnější zkombinovat správný šampon proti vším s dalším mechanickým pomocníkem. Pokud budete mít štěstí, vši zlikvidujete šamponem, hnidy však zůstanou živé a po vylíhnutí z nich opět budou vši.


Usnadňuje vyčesávání vší a hnid z vlasů. JAK NA LUPY, MASTNÉ VLASY A SEBORHEU - Duration: 18:31.

Běžné šampóny ani pouhé vyčesávání na vši nepomohou. Rozšířené jsou přípravky na bázi insekticidů, které vši otráví. Nevýhodou těchto přípravků je, že si na ně vši dokážou zvyknout a tak tyto přípravky nemusí působit úplně ideálně.


Napadení vší dětskou a následnému nakladení hnid obvykle nezabráníte ani dostatečnou hygienou. Ačkoliv mimo vlasy veš dětská nepřežije ani den, ve vlasech odolává i častému mytí a česání. Vši jsou v poslední době velmi častým problémem u dětí v předškolním a školním věku.


Existuje mnoho přípravků na chemické bázi, které lze zakoupit v lékárnách nebo drogeriích. Okrem použitia špeciálnych prípravkov sa dá zbaviť vší tiež tak, že ich budete z vlasov vyťahovať ručne. V tom prípade vlasy najprv namočte, zamedzí sa tak pohybu vší po vlasoch a pôjdu lepšie odchytiť.


Viditeľné hnidy ručne odstráňte. K ich vyčesanie je vhodné použiť aj špeciálny hrebeň na vši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky