úterý 28. března 2017

Mw 4100 ix

Trouba má objem 22l, celoskleněná dvířka SMART-CLEAN, černobílý grafický displej a lakovaný interiér. Kompakt mérete jóvoltából nagyobb adag ételt is képes befogadni, maga a készülék viszont nem foglal nagy helyet. Mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: ().


Pomůže vám rychle a bez námahy ohřát obě ale například také rychle rozmrazit pečivo. Tento vestavný model je přitom určený pro umístění do horní skříňky (stačí hloubka skříňky cm). Trouba má elektronické ovládání, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerezové. Vnitřní objem trouby je litrů a průměr otočného talíře je cm. Mezi hlavní přednost tohoto výrobku patří 3D distribuce mikrovln, která zajistí.


Možné zakúpiť priamo na Heureka. Hasonló termékek kedvező áron. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Vstavaná mikrovlnná rúra s elektronickým ovládacím panelom a LCD displejom.


Nerezové prevedenie a zrkadlové sklo dvierok dodávajú tomuto spotrebiču luxusný vzhľad. Medzi hlavné prednosti tejto mikrovlnnej rúry patrí rýchly štart a rýchle rozmrazovanie a udržiavanie potravín v. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Kód produktu Výrobce Cena bez DPH Cena s DPH. Poděbrady můžete mít dnes - otevírací doba. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Tlačidlové ovládanie, nachádzajúce sa na čelnom paneli spoločne s čiernobielym grafickým displejom, dopomáha k jednoduchému ovládaniu mikrovlnnej rúry. Rúra má elektronické ovládanie, zrkadlové sklá dvierok, lakovaný interiér a farebné prevedenie je nerezové. Vnútorný objem rúry je litrov a priemer otočného taniera je cm. Vzhľadom k platným obmedzeniam nie je možné zabezpečiť doručenie tovaru s vynáškou a odvoz starého spo.


Mw 4100 ix

Tovar s doručením do alebo prac. Výrobce: Whirlpool, Kategorie: Vestavné mikrovlnné trouby, Vestavné mikrovlnné trouby Whirlpool, Kó. Tlačítkové ovládání, nacházející se na čelním panelu společně s černobílým grafickým displejem, dopomáhá k jednoduchému ovládání mikrovlnné trouby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Type: 35mm compact camera, Manufacturer: Eastman Kodak Co.


U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Medzi hlavnú prednosť tohto výrobku patrí 3D distribúcia mikrovĺn, ktorá zaistí rovnomerné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky