středa 29. března 2017

Nádoba na motorový olej

Olejničky a nádoby, motorove-oleje. Z dôvodu preventívnych opatrení nariadených vládou SR je predajňa v Žiline zatvorená. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nádoba na olej l, konev s hubicí. Je vybavena ohebnou (flexibilní) hubicí, tzv. Konec hubice je opatřen zátkou, plnicí otvor je chráněn šroubovacím víčkem. Aby vaše motorová pila odváděla tu nejlepší práci, je nutné, abyste jí dali, co potřebuje – a to je olej.


Důležité je vědět, že benzínové řetězové pily, které mají dvoutaktní vysokootáčkové motory, nepojedou jen na čistý benzín. Musíte přidat také olej , a to v poměru 50:1. Bazár pre zberna nadoba na olej nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte zberna nadoba na olej , viac nemusíte. DÓZA NA MOTOROVÝ OLEJ S MĚRKOU 5L , NÁDOBA NA DOLÉVÁNÍ OLEJE ,ASTA. Dóza na motorový olej s měrkou 5L, nádoba na dolévání oleje, ASTA. Pojízdná sběrná nádoba na vyjetý olej z vozidel na zvedáku (případně i pro použití v montážní jámě) má zásobník o objemu l. Olej se do něj vypouští samospádem do výškově nastavitelné vypouštěcí.


Detailní popis produktu. Olej pouzity, bez kalu, vody a inych necistot. Nádoby jsou vhodné především na sběr tzv. Odpad gastro je sbírán v restauracích, kuchyních apod. Nabídka zahrnuje gastro nádoby o 1litrech nebo 2litrech vybavené gumovým těsněním a pákovým mechanismem pro maximální utěsnění víka.


Pro sběr gastro odpadu jsou. Rozprašovač na olej je super vychytávkou do kuchyně i na grilování. Díky láhvi na olej budete mít větší kontrolu nad množstvím oleje ve Vašem jídle. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Motorový olej částice naváže a motor zůstane vevnitř čistý. Ochrana před korozí : Olejový film v motoru zabraňuje ulpívání vody a vzduchových bublin na materiálu a působí tak jako ochrana proti korozi. Maximální hodnota vakua dosažená čerpadlem je Mpa. Vitajte v našom obchode. Motorové oleje a všetky automobilové mazivá priamo súvisia s prevádzkou vozidla, tak aby auto dobre slúžilo a poskytovalo požadovaný výkon.


Používá se jako olej do traktorů. Napomáha šetriť pohonné hmoty. Odsávací přístroj na olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky