čtvrtek 30. března 2017

Vůně do bezsáčkového vysavače

V tomto případě také použijte sáček do vysavače vyrobený z laminovaného materiálu, který zabrání prostupu nepříjemného odéru stěnou sáčku směrem ven. Sáčky také údajně lépe zadržuj chlupy domácích mazlíčků, aby se nedostaly do motoru vysavače. Zatímco nádobku bezsáčkového vysavače je ideální vysypávat po každém vysávání, sáček vyměňujete až po jeho naplnění.


K výměně sáčků se ovšem vážou hlavně negativa tohoto typu vysavačů. MAXI vůně do vysavače ks (vhodné i pro bezsáčkové) - CITRON V balení naleznete kusy vonných tyčinek s postupným uvolňováním, které můžete použit jak do normálního tak i bezsáčkového vysavače. Granulky s vůní buď po výměně sáčku vysajte nebo je vsypejte přímo do nového filtračního sáčku vysavače.


Vůně do vysavače mango - exotická vůně tropického ovoce. Při vysávání Váš byt nebo kancelář příjemně provoní přirozená a svěží vůně vyráběná z přírodních materiálů. Vzhledem k tloušťce kolečka mm jsou tyto vůně vhodné i do bezsáčkového vysavače - lze je bez problémů dát na mřížku HEPA filtru - vysavač půjde bez potíží uzavřít. Při použití vysavače provoní příjemně vysávaný interiér a neutralizují zápach - i cigaretového kouře.


Krabička obsahuje sáčky se 1 přírodních vonných minerálních zrnek. Tato parfémovaná zrníčka neutralizují během vysávání nepříjemný pach ze sáčku vysavače či z boxu na prach u vysavače bezsáčkového , a při vysávání šíří jemnou svěží vůni po. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


SWIRL, ELECTROLUX, Sencor a dalších. Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače. Neobalí se prachem a déle voní. Použijete je i zároveň s protizápachovými sáčky (viz výše).


Velmi příjemně provoní prostor při vysávání v celé domácnosti. Nebojte, to není problém! Chcete si zpříjemnit úklid a navíc příjemně provonět celé okolí libými vůněmi? Pak potřebujete vůně do vysavače ! Vůně se prodávají v mnoha provedeních - co se přenosu vůně týče - a ještě ve více typech.


Tyčinku položte na sáček nebo dejte do nádoby. Nabízíme různé druhy vůní do vysavače , nebo vhodné při vysávání. Máte na výběr z vůně citronové, antibakterialní s vůní horská louka, levandule, černý hrozen, skořice a další. V naší nabídce najdete širokou škálu různých filtrů a HEPA filtrů, z nichž si určitě vyberete takové, které se budou hodit k vašemu typu vysavače.


Výběr dle značek: Filtry do vysavačů ECG Filtry do vysavačů Electrolux Filtry do vysavačů Hoover Filtry do vysavačů Koma Filtry do vysavačů Menalux Filtry do vysavačů Mora Filtry do vysavačů Philips Filtry do. Ihned k odeslání u vás již 21. Tento gel je vhodný pro všechny typy vysavačů, sáčkov. Nasáté nečistoty se zachycují do vody v nádržce bezsáčkového vysavače.


Po vyluxování vodu pouze vylijete a omyjete nádobu. Bezsáčkové vysavače jsou zpravidla hlučnější než sáčkové, což je dáno výkonnějšími motory. Vysavač bezsáčkový má hlasitost kolem dB, tedy hlučnost odpovídající například křiku. Vůně a vonné oleje do vodních vysavačů, parních čističů a osvěžovačů. Přidávají se přímo do vody.


Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky