pátek 17. března 2017

Ezidri kráječ a loupač jablek

Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Překrojením spirály jsou jablka připravena k. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Maximální tloušťka řezu: mm Všechny parametry. Vítejte v internetovém obchodě firmy NECO s. Multifunkční kráječ a loupač je určen ke krájení, loupání a odstraňování jádřince jablek. Lze využít též pro hrušky, brambory apod. Detailní popis produktu.


Zároveň tento geniální pomocník vykrojí jádřinec a jablko zároveň oloupe (tuto funkci však můžete jednoduše vypnout). Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Lze nastavit i pouze krájení a loupač lze odklonit, aby slupka na jablku zůstala. Ezidri - mechanický loupač jablek. Lze i nastavit jak silná slupka se bude loupat. Což je výhoda u zahradních jablek , které mívají slupku napadenou houbovitými chorobami.


Pokud nechcete jablko krájet, samozřejmě je možné nastavit pouze loupání a jablko zůstane celé. Jedenáctiletý Tomáš z Mníšku pod Brdy vyrábí výborné křížaly i jablečný čaj. Velká úroda jablek z domácí zahrady našla svoje využití. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na. Barva: stříbrná Popis: Multifunkční ruční kráječ jablek pro snadné domácí použití bez nároku na kvalifikovaný personál.


Při jedné činnosti současně oloupete, odjadřincujete a naplátkujete jedno jablko. Pokud chcete pouze naplátkovat a odjadřincovat, odkloněním loupacího nože tak lehce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Spiralizér pro krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Loupač jablek a brambor se třemi funkcemi, s přísavkou. Stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka asi mm) lze použít.


Praktická škrabka, která zbaví jablka nejenom slupky, ale také jadřinců a jablko naporcuje do spirály.

Jenže každé takové jablko musíte okrouhat, vykrojit jádřinec a nakrájet na úhledné, stejně silné plátky, aby se v sušičce stejnosměrně usušily. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato sušička ovoce a zeleniny splní i vaše nejnáročnější představy o dokonalém spotřebiči.


Mezi hlavní cílové položky patří produkty zdravého životního stylu- kam řadí i nový kráječ a loupač jablek , dále aranžérské a dekorativní vybavení interiérů i exteriérů. Nejnovější produkt- kráječ a loupač jablek ji zaujal v souvislosti se stále sílícím trendem zdravého stravovaní, které velice podporuje. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek.


Pevná konstrukce z hlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky