pondělí 20. března 2017

Kufr na nářadí s kolečky

Nabídnout Vám můžeme kufry s polstrováním a děliči, i bez nich, velmi praktické rozevírací hliníkové kufry, hliníkové kufry menší i větší velikosti a také cenově výhodnou sadu, která obsahuje odolný hliníkový kufr na nářadí s kolečky vhodný pro rozměrnější nářadí a přenosný kufr na nářadí. Profesionální kufr na skladování těžšího nářadí. Vybaven speciálním uzamykacím mechanizmem a kolečky. Má integrovanou přihrádku na nářadí a kovová madla pro snadnější přenášení – boční a teleskopické. Každý z kufrů řady Keter Rigid je vyroben z vysoce kvalitního plastu a je dobře utěsněn, což zaručuje dlouhou životnost skladovaného nářadí.


Kufry a pořadače na nářadí.

Buď si vyberete z široké nabídky kufrů, které již mají v základu integrován inteligentní organizační systém zajišťující přehledné a bezpečné uložení nářadí. Velmi kvalitní kufr na nářadí , vybavený otočnými kolečky a rukojetí, je perfektní volba pro bezpečné a pohodlné převážení a skladování vašeho nářadí. Náš kufr na nářadí má tři hlavní sekce, horní a spodní přihrádku a střední sekci se zásuvkami. Podle typu se můžete rozhodnout pro kufr na nářadí v podobě drobného příslušenství nebo pro elektrické nářadí.


Mají vydávací patra, vysouvací úložné prostory, malé i větší přihrádky. Kvalitní účelný a odolný box nebo kufr na nářadí je důležitým prvkem výbavy každého řemeslníka nebo kutila. S potřebou ukládat a přenášet nářadí se setkal téměř každý, kdo nějaké nářadí vlastní.


Proto má také náš specializovaný eshop nako.

Pojízdné kufry na nářadí s kolečky se hodí pro snadné a pohodlné převážení i většího množství nářadí z místa na místo. Nedocenitelný pomocník do garáže nebo domácí dílny, když potřebujete přenášet nářadí z místa na místo - robustní plastový kufr s nářadím 2ks. Nářadí je uložené v plastových platech.


Toto uložení zrychluje orientaci v nářadí , usnadňuje práci a zaručuje perfektní přehled o chybějícím nářadí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kufr je navíc opatřen kolečky a výsuvnou rukojetí.


S odnímatelnými rozdělovači uvnitř. Praktický plastový kufr na nářadí a příslušenství. V horní vnitřní části: dva odnímatelné organizéry pro malé úložné prostory a šrouby. S plastovou rukojetí a pozinkovanými kovovými uzávěry s dvojitou pákou.


Stává se vám, že marně hledáte konkrétní nářadí , které právě nutně potřebujete? Tak to nejspíš nemáte nářadí hezky v kufru. Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí Kufr na nářadí 500mm s kolečky v našem obchodu, měl při případné reklamaci nějaké výdaje. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Kufr na nářadí PARAT EVOLUTION EVO Organize Kufr na nářadí EVOLUTION s kolečky - se třemi zásuvkami, rozkládací přední stěna držák kabelu ve víku velmi velké a robustní.

Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Vyroben z odolného plastu vyztuženého skelnými vlákny. Předností jsou kovové panty, držák jmenovek a možnost uzamčení visacím zámkem.


Objemný a prostorný kufr je vybaven kovovou teleskopickou rukojetí a kolečky pro snadnou přepravu. Kufr na nářadí s kolečkama má odolnou a robustní konstrukci, která je opatřena těsněním proti průniku vody a prachu. Kufr na nářadí HD Compact s plastovými kolečky je určen pro profesionály, kteří potřebují při své práci více nástrojů stále při sobě.


Porovnání cen cestovní kufr s kolečky , srovnání cen cestovní kufr s kolečky na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky