středa 29. března 2017

Automatická škrabka na brambory

Automatické škrabky na brambory. ZAKOUPILO již přes zákazníků) Škrabka na zeleninu je základní pomůckou do každé kuchyně. Usnadněte si práci se stylovou škrabkou na brambory či jablka. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI ŠKRABKY - potravinářský materiál - jednoduché použití - p. Tato praktická škrabka na brambory snadno a rychle oloupe všechny brambory.


Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení.

Pokud však chceme vařit ve velkém, vyplatí se investovat do moderního zařízení šetřícího práci. Například profesionální elektrická škrabka na brambory stojí i přes sto tisíc, má ale výkon 5kg za. Na našich škrabkách můžete škrábat i kořenovou zeleninu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Už máte dost věčného škrábání brambor? Pak vyzkoušejte tuhle automatickou škrabku na brambory , která vám výrazně usnadní život!

Hledáte jak postavit automatickou farmu na plodiny. V tomto videu si ukážeme jak postavit jednoduchou automatickou farmu na mrkev, brambory a chleba. Poštovné Zdarma a solidní ceny.


Dělejte si radost, co máme skladem, ihned expedujeme. S regulací času do minut. Během jednoho zapnutí je schopna očistit kg brambor. Během procesu práce pracuje škrabka potichu, a je konstruován tak, aby byl přístup k částem uvnitř stroje velmi.


Díky abrazivním zoubkům a rotujícím lopatkám je velice snadné očistit brambory nebo mrkev. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Představuje úsporu v práci s excelentním výsledkem. Praktická škrabka na brambory , jablka atd. Všechny hezky napadají do nádobky na jejím madle, a vy ji pak jen vysypete do odpadků.


Další ze způsobů, jak si udržet v kuchyni čistotu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naopak nás zajímalo, kolik odpadu, tedy slupek, ve výsledku zůstane. A samozřejmě i to, jak se se škrabkami či nožem pracuje.


Abychom zachovali objektivitu, všechny brambory jsme jen zbavili slupek, případné kazy jsme odstranili až po vážení – a posoudili, jak je škrabka i na takové dočištění vhodná. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny.

Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Vaší kuchyni široké uplatnění.


Materiál: čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastick.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky