čtvrtek 30. března 2017

Co se děje v myčce

Dlouho mi vrtalo v hlavě co se děje za dvířky myčky když vrčí, teď už vím, že trpaslíci co nám vyžírají lednici v myčce nebydlí. Co se děje v myčce nádobí po zavření dveří? Muž dal dovnitř kameru a nestačil se divit. Myčka nádobí je jeden z vynálezů, který sice nutně nepotřebujete, když už ho ale máte, nechcete bez něj být. Zajímalo ho, co se děje v myčce nádobí po zavření dveří.


Většina lidí ví, že v pračce je buben, který se točí a prádlo v něm za. Zvědavec dal dovnitř kameru a nestačil se divit. Zvolte si požadované vlastnosti myčky a krom široké nabídky spotřebičů u nás najdete i porovnání a pohyb cen. Nejvyšší čas ji navštívit a přesvědčit se na vlastní oči, co všechno v jejím království můžeme v březnu potkat. Už děti ve školce se učí, že prvním jarním kvítím jsou sněženky a bledule.


Se sněženkou podsněžníkem se však u nás nesetkáváme příliš často, pokud ji ovšem někdo nepěstuje na zahrádce. Kamarádi, tahle skupina slouží ke sdílení všech možných akcí, které se budou v nejbližší době dít v Kamenici. Kovová mřížka se dá z digestoře jednoduše vyjmout a umýt v myčce na nádobí. Obdobně lze čistit mřížky z větráků nebo koupelnových ventilací.


Co dalšího lze dát do myčky. Umýt zde můžete rovněž plastovou obuv, jako holínky nebo žabky, a pokud máte tenisky, které perete v pračce bez újmy, nemusíte se bát ani. Nedávno jsem řešil reklamaci na kvalitu mytí a praskání skleniček v myčce. Fyzikální zákony a materiálové vlastnosti skla a jeho strojního mytí však fungují stejně v Oklahomě, Tokiu, Ostravě, Horních Počernicích nebo třeba v Aši. Umístil dovnitř kameru a nestačil se divit.


Je přece tak pohodlné po vydatném obědě. Jun Myčku na nádobí používá většina z nás každý den. Naložíte do ní špinavé nádobí , zapnete jí a po nějaké době máte umyto. Víte ale, co se děje uvnitř?


Víte, co se děje uvnitř myčky, když myje nádobí? Tak se dobře podívejte na video pod titulkem článku. V myčce se totiž dějí věci.


Zvědavý autor videa totiž do své myčky umístil kameru a světlo a celý proces mytí natočil. This feature is not available right now. Please try again later. Ferda Mravenec - Jak zustali mravenecnik s hadem o hladu a jak se Pytlik topil - Duration: 24:16.


FerdyCartoons 978views. Prasatko Pepa×Nove auto. Jaro už klepe na dveře, sníh nás opouští i ve výše položených oblastech, dešťové kapky zkrápějí zemi.


První jarní den už je opravdu za rohem a příroda se pomalu probouzí. Zpravodajství ze světa médií - rádia, televize, digitální vysílání. Jak se trh snaží reagovat na pandemii COVID-19?


Marketingoví leadři z různých odvětví se sešli, aby si vyměnili rady a postupy v době krize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky