pátek 24. března 2017

Predsieňová stena

V našej ponuke máme skrine do chodby s vešiakmi, poličkami, predsieňové steny z masívu, chodbové zrkadlové steny v rôznych dekoroch. Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva. Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI. V eshope skladom, tovar expedujeme do pracovných dní Ihneď k odberu na pobočke 349.


Predsieňová stena

Predsieňová stena navyše stojí na malých nôžkach, čím je zaručená lepšia cirkulácia vzduchu. Rozmery predsieňovej steny Galina sú 95x199x35cm (š, v, h) Ďalšie nábytok do predsiene nájdete v súvisiacich produktoch nižšie. Predsieň Sedona je vyrábaná v niekoľkých farebných prevedeniach, ktoré vnesú do každej predsiene nádych modernosti a dobrého vkusu. TRIO vám poskytne všetko, čo od nej očakávate.


Súčasťou je vysoká skriňa na oblečenie, polička s tyčou na ramienka, menšia komoda na odloženie topánok a nechýba ani zrkadlo, aby ste pri odchode mohli mať istotu, že je váš outfit v poriadku. Moderný vzhľad hodiaci sa do súčasných interiérov. Pozrite sa, kde máme vybraný produkt na sklade, prípadne kde je produkt vystavený.


Všetky údaje majú len informatívny charakter. Ak si prajete vybraný produkt na pobočke vyzdvihnúť, najskôr si ho objednajte, ďalšie pokyny vám zašleme. Vyberajte si Predsieňové steny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Stena je veľmi praktická vďaka množstvo úložného priestoru.


Využittí hornej otvorené police láka na odloženie nevyhnutných maličkostí a tiež spodná dvojdverová. Využitie menšie horné otvorené police láka k odloženiu nevyhnutných maličkostí ako sú pokrývky hlavy, šály či rukavice. Praktická predsieňová stena.


Vhodná taktiež do menších predsiení. Dodávané v demontovanom stave. Poznaj nasze promy i wycieczki. Promocyjne ceny na trasie Gdynia - Karlskrona.


Moderná predsieňová stena MAJA je vyrobená v nadčasovej kombinácií farieb ako je orech a prevedenie smrekovec Sibiu. Tieto jedinečné farby sú receptom na útulný a teplý interiér. Stena disponuje tromi vešiaky, policou a zrkadlom. Stena obsahuje aj päť vešiakových háčikov na paneli, zrkadlo a širkovné skrinky s policami. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.


Predsieňová stena

Zoznámte sa s našou ponukou. Každá chodba si nevyhnutne žiada botník, vešiakovú skriňu, skriňu na zavesenie búnd či kabátov a mal. Všetko, čo potrebujete pred odchodom, máte po ruke. Materiál jednoducho udržiavateľné lamino. Elegantná kombinácia neutrálnej bielej a dekoru dreva.


Zrkadlo opticky zväčší aj ten najmenší priestor. Aj vďaka nej si vyskladáte váš interiér podľa predstáv. Je vyrobená z kvalitných LTD dosiek s ABS hranami.


Predsieňová stena

Portoriko - predsieňová stena Kombi - 69€ 38€ bez DPH 32€ Dodanie 5-týždňov Detail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky